منوی سایت
اطلاع رسانی غذایی
آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 10526
بازديدکنندگان امروز: 1405
کل بازديدکنندگان: 4686599
بازديدکنندگان آنلاين: 8
زمان بارگزاري صفحه: 0.8268 ثانيه
دستورالعمل ها و ضوابط
عنوان لینک دانلود

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت (جهت صادرات )/ پروانه بهداشتی ساخت (تولید قراردادی جهت صادرات)

دانلود

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور پروانه بهداشتی ساخت (استفاده از ظرفیت خالی)

دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهی تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع غذاهی آماده و نیمه آماده دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آب میوه ، نوشابه میوه ی بدون گاز ، شربت ، کنستانتره دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهی تولید کننده نمک طعام دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده حلوا ارده دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آدامس دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های تخم مرغ دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های یخی دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع روغن هی گیاهی خوراکی دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع اسانس ، عرقیات و عصاره هی گیاهی دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع سبزی هی تازه ، خشک و منجمد دانلود
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده قند و شکر دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده  انواع فراورده های تافی و آبنبات دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری تولید کنندگان مواد اولیه وتولید کنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه ،تولید،ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی 

دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده  ساندویچهای سرد آماده مصرف دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های آردی به غیر از محصولات پاستا دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات  دانلود  
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی دانلود
حداقل ضوابط تاسیس ، بهره برداری و تولید واحدهای تولید کننده خشکبار دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک (پاستا) دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغنهای گیاهی خوراکی و مارگارین دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای  بسته بندی مواد غذایی فرایند شده دانلود
حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی و مکمل های رژیمی - غذایی و ورزشی دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی دانلود
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی دانلود