معرفی مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی :
علی عزتی فر
مدرک تحصیلی:
کارشناسی ارشد تغذیه
شرح وظایف:
1-بازرسی مستمر و برنامهریزیشده از کارخانجات موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی-بهداشتی، نمونهبرداری و نظارت بر اجرای ضوابط مربوطه.
2- صدور، تمدید و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پس از انجام امور کارشناسی و طرح در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه.
3- پاسخ به استعلام ها و مکاتبات با سازمان غذا و دارو، صنعت و معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و دانشگاه های علوم پزشکی و ...
4- صدور گواهی بهداشت جهت صادرات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بر طبق ضوابط مربوطه.
5- بازرسی و نمونه برداری مدّون و منظم از مراکز نگهداری و عرضه مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، شامل انبارها، مراکز پخش و سردخانه ها.
6- حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی و اهتمام به رصد عرضه قاچاق کالاهای سلامتمحور.
7- ارتقاء سطح ایمنی موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح تولید مطابق با استانداردها و معیارهای مربوطه.
8- اهتمام به برنامه عملیاتی و ارزیابی عملکرد در حوزه تحت پوشش و ارتقاء رتبه آن.
9- پیگیری و اجرای طرحهای ملی-استانی نظیر PMS، باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی، امنیت غذایی استان و ...
10- تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی با رعایت اصول کرامت انسانی و نیز ایجاد ساختار نظاممند برای دریافت، رسیدگی و پاسخگویی به شکایات و سئوالات مطرح شده در خصوص مواد خوراکی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.
11- تلاش در جهت تفکیک هدفمند بخشهای تخصصی و تفویض فعالیتها بین ادارات و رصد آنها.
واحدهای تحت نظارت:
واحدهای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی