برگزاری جلسه گزارش دوره آموزشی میکروبیولوژی غذا
جلسه گزارش دوره آموزشی میکروبیولوژی غذا در سالن اجتماعات علامه طباطبایی با حضور همکاران ( بخش آزمایشگاه کنترل و نظارت بر مواد غذایی ) برگزار گردید .
در تاریخ 20/6/1393 جلسه گزارش دوره آموزشی میکروبیولوژی غذا در سالن اجتماعات علامه طباطبایی با حضور همکاران ( بخش آزمایشگاه کنترل و نظارت بر مواد غذایی ) برگزار گردید .
دوره آموزشی در ارتباط با روش تشخیص آزمایشگاهی 3 میکروارگانیزم یرسینیا انتروکولیتیکا – کمپیلو باکتر ژژنی – لیستریا مونوسایتوژنز بوده , و نیز عوارض و روش های پیشگیری از این آلودگی در مواد غذایی بررسی گردید.