متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
بخش آنالیز دستگاهی از واحدهای اصلی و فنی- تخصصی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی – بهداشتی بوده و دارای دو بخش مجزای سم شناسی و استخراج میباشد که کلیه نمونههای ارسالی از بخش پذیرش که نیازمند آنالیز دستگاهی دقیق هستند، در این بخش تحت شرایط خاص نگهداری شده و در کوتاهترین زمان، آزمونهای مورد نیاز و درخواستی بر روی آنها انجام میگیرد.
در این بخش کلیه نمونههای ارسالی از واحدهای تولیدی تحت پوشش اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی- بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در صورت مطابقت با مفاد دستورالعمل نمونه گیری پذیرفته و آزمایش میشود. همچنین این بخش نمونه های طرح کشوری PMS و سایر ارگان ها را بر حسب نیاز و آزمون های درخواستی، مورد آزمون قرار می دهد.
مراجع مورد استفاده در اجرای سیاستهای این بخش، بر اساس استانداردهای ملی و جهانی و دستورالعملها و بخشنامههای مصوب اداره کل آزمایشگاههای غذا و دارو وزارت بهداشت میباشد.
در بخش آنالیز دستگاهی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی – بهداشتی با توجه به توانمندیها و وجود تجهیزات، آزمونها بروی مواد غذایی، مواد آرایشی و بهداشتی انجام میشود.