دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های
ساخت کارخانه/کارگاه

ضوابط رعایت حد فاصله با مراکز آلاینده

دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)

دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فراورده های غذایی و اشامیدنی

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی طعم دهنده ها جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی ورود

دستورالعمل اجرایی استفاده از نشانگرهای رنگی برای نشان دادن اطلاعات تغذیه ای فرآورده های غذایی

ضوابط فنی برچسب گذاری مواد غذایی مجاز به درج عبارات « با ترانس کم » و « بدون ترانس »

دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته

فهرست افزودنی های مجاز و غیر مجاز مواد غذایی بر اساس نام محصول

فهرست افزودنی های مجاز مواد غذایی بر اساس نام افزودنی

فهرست E نامبرهای افزودنی های مواد غذایی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای غذایی

لینک دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهی تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع غذاهی آماده و نیمه آماده

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آب میوه ، نوشابه میوه ی بدون گاز ، شربت ، کنستانتره

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهی تولید کننده نمک طعام

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده حلوا ارده

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آدامس

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های تخم مرغ

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های یخی

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع روغن هی گیاهی خوراکی

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع اسانس ، عرقیات و عصاره هی گیاهی

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع سبزی هی تازه ، خشک و منجمد

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده قند و شکر

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده  انواع فراورده های تافی و آبنبات

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری تولید کنندگان مواد اولیه وتولید کنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه ،تولید،ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی 

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده  ساندویچهای سرد آماده مصرف

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های آردی به غیر از محصولات پاستا

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات 

دانلود  

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی

دانلود

حداقل ضوابط تاسیس ، بهره برداری و تولید واحدهای تولید کننده خشکبار

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک (پاستا(

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغنهای گیاهی خوراکی و مارگارین

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای  بسته بندی مواد غذایی فرایند شده

دانلود

حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی و مکمل های رژیمی - غذایی و ورزشی

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائیها

دانلود