متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های
ساخت کارخانه/کارگاه
ضوابط رعایت حد فاصله با مراکز آلاینده
دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)
دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فراورده های غذایی و اشامیدنی
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی طعم دهنده ها جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی ورود
دستورالعمل اجرایی استفاده از نشانگرهای رنگی برای نشان دادن اطلاعات تغذیه ای فرآورده های غذایی
ضوابط فنی برچسب گذاری مواد غذایی مجاز به درج عبارات « با ترانس کم » و « بدون ترانس »
دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته
فهرست افزودنی های مجاز و غیر مجاز مواد غذایی بر اساس نام محصول
فهرست افزودنی های مجاز مواد غذایی بر اساس نام افزودنی
فهرست E نامبرهای افزودنی های مواد غذایی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای غذایی |
لینک دانلود |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهی تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع غذاهی آماده و نیمه آماده |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آب میوه ، نوشابه میوه ی بدون گاز ، شربت ، کنستانتره |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهی تولید کننده نمک طعام |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده حلوا ارده |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آدامس |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های تخم مرغ |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های یخی |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع روغن هی گیاهی خوراکی |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع اسانس ، عرقیات و عصاره هی گیاهی |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع سبزی هی تازه ، خشک و منجمد |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده قند و شکر |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های تافی و آبنبات |
|
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری تولید کنندگان مواد اولیه وتولید کنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه ،تولید،ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچهای سرد آماده مصرف |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های آردی به غیر از محصولات پاستا |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی |
|
حداقل ضوابط تاسیس ، بهره برداری و تولید واحدهای تولید کننده خشکبار |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک (پاستا( |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغنهای گیاهی خوراکی و مارگارین |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده |
|
حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی و مکمل های رژیمی - غذایی و ورزشی |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی |
|
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائیها |