ردیف

نام واحد تولیدی

نوع فرآورده

    نام مسئول

      آدرس

1

شرکت تعاونی لبنیات پاستوریزه حلیب قم

انواع فراورده های لبنی

عزیزی

قم-بخش جعفرآباد -شهرک صنعتی طغرود

2

کشت و صنعت شریف آباد

انواع شیر پاستوریزه ، انواع شیر پاستوریزه طعم دار ، انواع خامه ، انواع ماست ساده ، انواع ماست طعم دار ، انواع دوغ ، انواع کشک مایع ، روغن از کره ، انواع پنیر

مهدی نوری

قم-شهرک صنعتی شکوهیه- بلوار شهید چمران- خ 7-قطعه G36

3

شرکت آریا راما

پودر سیر - پودر آب پنیر - پودر کشک - پودر خامه - شیرخشک - پودر گوجه فرنگی- پودر نوشیدنی، پودر دسر، پایدار کننده، قوام دهنده و کازئین و کازئینات، پودر ژله و طعم دهنده های مجاز خوراکی

حمید رضا یوسف زاده

قم شهرک صنعتی شکوهیه-چمران-خ3- پلاک g2-3

4

مجتمع تولیدی فرآورده های لبنی پردیس فجرقم

انواع فراورده های لبنی

محمد حسین فخار

قم-جاده قدیم کاشان-کیلومتر 13

5

گل صبای آذربایجان

انواع شیر استریلیزه - انواع شیر استریلیزه طعم دار - انواع پنیر - انواع خامه

سلمان میرزازاده

قم- شهرک صنعتی شکوهیه-چمران9-قطعهg42

6

شرکت لبن فردوس آرا

فرآورده های لبنی

رضا شرف الدین

قم - کیلومتر 20 جاده قدیم قم کاشان روبروی روستای جنت آباد

7

خوشمزه آفرین مهرگان شکوهیه

نان نیمه آماده - انواع نان حجیم و نیمه حجیم و نان مسطح - انواع خمیر منجمد

سعید خوشگفتار

قم ، شهرک صنعتی شکوهیه ، بلوار شهید چمران ، خیابا ن مریم ، قطعات G78.79

8

فرآورده های لبنی شکوه دشت

پنیر پیتزا

طالبی

شکوهیه بلوار امام خمینی قطعه G108-109

9

ابوالفضل مطیع

کره و روغن حیوانی

ابوالفضل مطیع

طغرود فاز غذایی قطعه NT12

10

گوشت آوران نوین آفاق

پنیر پیتزا

محمد حسن واثقی

شکوهیه فاز 2 خ کلاهدوز یک قطعهG193-194

11

وادی سبز قم

پنیر اولیه

اکبری

قم  قمرود  کوه سفید  پلاک 3

12

مهدی بهشتی منفرد

دوغ پاستوریزه ساده

مهدی بهشتی منفرد

قم  میدان بقیه اله بلوار خلیج فارس کوی19 جنب شرکت بهباف

13

آنا طعم آوران وندا

پنیر پیتزا پروسس

حامد توکلی

شکوهیه چمران 6 پلاک 750

 

لیست استاندارد های ملی فرآورده های لبنی

شماره 

شیر پاستوریزه - ویژگیها

93

روغنها و چربیهای خوراکی - کره- ویژگیها و نمونه برداری و آزمون

162

شیر و فرآورده های آن - شیر خام - ویژگیها و روشهای آزمون

164

شیر و فرآورده های آن- خامه پاستوریزه - ویژگیها و روشهای آزمون

191

شیر و فرآورده های آن - روشهای نمونه برداری

326

شیر و فرآورده های آن - روش نگهداری در سردخانه

506

شیر و فرآورده های آن- ماست پاستوریزه - ویژگیها و روشهای آزمون

695

بسته بندی - بشکه شیر

842

شیر و فرآورده های آن- کشک - ویژگیها

1188

شیر و فرآورده های آن- شیر طعم دار- ویژگیها و روشهای آزمون

1527

شیر و فرآورده های آن- شیر فراد ما تجاری(UHT)ویژگیها و روشهای آزمون

1528

شیر و فرآورده های آن - پاستوریزاسیون شیر- آیین کار

1678

شیر و فرآورده های آن - تعاریف و واژه ها

1756

شیر و فرآورده های  آن - شیر خشک - ویژگیها

2012

شیر و فرآورده های آن- پنیر - ویژگیها عمومی

2344

شیر و فرآورده های آن- پنیر رسیده در آب نمک- ویژگیها و روشهای آزمون

2344-1

شیر و فرآورده های آن- میکروبیولوژی- ویژگیها

2406

شیر و فرآورده های آن- کشک مایع - ویژگیها

2452

فرآورده های یخی خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون شیمیایی

3964

شیر و فرآورده های آن- ماست طعم دار پاستوریزه - ویژگیها و روشهای آزمون

4046

کازیین و کازیینات - ویژگیها

4448

صنایع شیر و فرآورده های آن - مخازن حمل - ویژگیها

4483

 شیر و فرآورده های شیری آبگونه، گنجایه های مقوایی یکبار مصرف - ویژگیها و روشهای آزمون

4494

شیر و فراورده های آن- پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) - ویژگیها و روشهای آزمون

4658

شیر و فرآورده های آن-پنیر پروسس- ویژگیها

4659

شیر و فرآورده های آن - پنیر

4660

نان بستنی - ویژگیها و روشهای آزمون

4761

شیر و فرآورده های آن- پنیر موزا رلا - ویژگیهای میکروبیولوژی

5552

مارگارین (کره نباتی )ویژگیهای میکروبی

5637

شیر و فرآورده های آن - مایه پنیر میکروبی (قارچی) ویژگیها و روشهای آزمون

5865

شیر و فرآورده های آن - پودر پنیر - ویژگیها

5877

شیر و فرآورده های آن - پنیر خامه ای - ویژگیها و روشهای آزمون

5881

شیر و فرآورده های آن- کشک مایع صنعتی - ویژگیها

6127

شیر و فرآورده های آن - پنیر تازه -  ویژگیها و روشهای آزمون

6629

شیر و فرآورده های آن شیرتغلیظ شده شیرین - ویژگیها و روشهای آزمون

6944

شیر و فرآورده های آن شیر تبخیر شده - ویژگیها و روشهای آزمون

6945

شیر و فرآورده های آن ـ پودر آب پنیر- ویژگیها و روشهای آزمون

6959

پودر خامه-ویژگیها و روشهای آزمون

7686