بخش میکروب شناسی:

بخش میکروب شناسی یکی از واحدهای آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی بهداشتی می باشد. این واحد یکی از واحد های فنی، تخصصی در آزمایشگاه می باشد . کلیه نمونه های که از بخش پذیرش ارسال شده و نیاز به بررسی میکروبی دارند، در این بخش تحت شرایط خاص نگهداری شده و در سریع ترین زمان، آزمون های میکروبیولوژیکی بر روی آنها انجام می گیرد.

در این بخش کلیه نمونه های ارسالی از واحد های تولیدی تحت پوشش اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی- بهداشتی و سایر مراکز درخواست کننده در صورت مطابقت با مفاد دستورالعمل نمونه گیری پذیرفته و آزمایش می شود. همچنین این بخش نمونه های (طرح کشوری  PMS) و سایر ارگان ها را بر حسب نیاز، مورد آزمون قرار می دهد.

مراجع مورد استفاده در اجرای سیاست های این بخش، بر اساس استانداردهای ملی و جهانی و دستورالعمل ها و بخش نامه های مصوب اداره کل آزمایشگاه های غذا و دارو وزارت بهداشت و در بعضی موارد نظر کارشناسی که با قوانین اداره کل منافات ندارد، می باشد.

در بخش میکروب شناسی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با توجه به توانمندی ها و وجود امکانات، آزمونهای میکروبی بروی مواد غذایی، مواد آرایشی و بهداشتی انجام می شود.