متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
معرفی سرپرست مدیریت واحد نظارت و ارزیابی فرآوردههای مواد خوراکی و آشامیدنی |
نام و نام خانوادگی : مهندس حق ویسی |
|
سمت : مدیر واحد نظارت و ارزیابی مواد خوراکی و آشامیدنی |
|
شماره تماس مستقیم : ۳۶۱۶۲۶۴۳ - ۰۲۵ |
|
پست الکترونیک: - |
|
واحدهای تحت نظارت: نظارت و ارزیابی مواد خوراکی و آشامیدنی |
شرح وظایف:
1-بازرسی مستمر و برنامهریزیشده از کارخانجات موادخوراکی، آشامیدنی، نمونهبرداری و نظارت بر اجرای ضوابط مربوطه.
2- صدور، تمدید و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی مواد خوراکی، آشامیدنی، پس از انجام امور کارشناسی و طرح در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه.
3- پاسخ به استعلام ها و مکاتبات با سازمان غذا و دارو، صنعت و معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و دانشگاه های علوم پزشکی و ...
4- صدور گواهی بهداشت جهت صادرات مواد غذایی، آشامیدنی، بر طبق ضوابط مربوطه.
5- بازرسی و نمونه برداری مدّون و منظم از مراکز نگهداری و عرضه مواد خوراکی، آشامیدنی، شامل انبارها، مراکز پخش و سردخانه ها.
6- حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی و اهتمام به رصد عرضه قاچاق کالاهای سلامتمحور.
7- ارتقاء سطح ایمنی موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح تولید مطابق با استانداردها و معیارهای مربوطه.
8- اهتمام به برنامه عملیاتی و ارزیابی عملکرد در حوزه تحت پوشش و ارتقاء رتبه آن.
9- پیگیری و اجرای طرحهای ملی-استانی نظیر PMS، باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی، امنیت غذایی استان و ...
10- تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی با رعایت اصول کرامت انسانی و نیز ایجاد ساختار نظاممند برای دریافت، رسیدگی و پاسخگویی به شکایات و سئوالات مطرح شده در خصوص مواد خوراکی آشامیدنی.
11- تلاش در جهت تفکیک هدفمند بخشهای تخصصی و تفویض فعالیتها بین ادارات و رصد آنها.