ردیف

نام واحد تولیدی

نوع فرآورده

نام تجاری

    نام مسئول

      آدرس

1

مهدی مجتهد سیستانی

بسته بندی ادویه

مهدی مجتهد سیستانی

مهدی مجتهد سیستانی

شکوهیه فاز2 بلوار دیالمه نبش فرعی3 قطعه12KG

2

سونیا آوای مهر

ادویه

آزغ

عباس جانی

قم جعفریه علی آباد انقلاب

3

سیداباذر حسینی

بسته بندی زعفران

گوهرناز

سیداباذر حسینی

45متری صدوق ک52 پ65

4

صادق الهیاری

ادویه جات

آنافاس

صادق الهیاری

قم خ توحید میدان نبوت خ بشارت ک 9  قبل از ک28

5

امیرحسین آقابابایی

زعفران

صنایع غذایی بابایی

امیرحسین آقابابایی

قم 45 عمار یاسر  مجتمع تجاری زمزم  طبقه همکف

6

محمود فخرایی

زعفران

بشارت

محمود فخرائی

قم 45متری صدوقی  ک34  ک2 پ12

7

سیدمحمد حسین طباطبایی اعلاء

بسته بندی ادویه ساده

بغداد

سیدمحمد حسین طباطبایی اعلاء

خ طالقانی بین کوچه 83 و 85 پاساژ بیطرفان

8

ریحان سبز علوی

انواع ادویه

پاران

ریحان سبز علوی

بلوار 15 خرداد کوچه 56 فرعی 5 پ 68

9

سعید شیرزاد

انواع ادویه

کیمیای سلطان خراسان

سعید شیرزاد

بلوار فردوسی خ شاه ابادی کوچه 7 پ 74

10

محسن یگانه راد

تخمه آفتابگردان

بو داده و نمک زده

چهل درخت

محسن یگانه

خ جواد الائمه  خیابان ونک پ 99

11

ابوالفضل یزدان پناه

بسته بندی نمک

تصفیه شده

 

ابوالفضل یزدان پناه

قم - کیلومتر 7 جاده قدیم تهران

12

 سید محمد نصرالهی(نمک نصر)

بسته بندی نمک

تصفیه شده

 

سید محمد نصرالهی زاده

قم-جاده کاشان-کیلومتر 7-مقابل کارخانه آجر سفال

13

ناصر افسری مطلق

ترمینال فرآوری پسته

 

افسری مطلق

قم - جاده قدیم تهران - جاده شمس آباد - خط لوله گاز چاه روشن

14

مرکز خودگردان جانبازان

بسته بندی:  انواع حبوبات- انواع ادویه - خلال مغز دانه های خوراکی - انواع آجیل - مغزدانه های خوراکی - انواع میوه های خشک شده - بسته بندی شکر

 

علی اکبر خوش لهجه

قم-جاده قدیم تهران-مقابل ترمینال-کوچه ایران خودرو

15

هوشنگ بصیری

ترمینال فرآوری پسته

 

بصیری

قم - بخش مرکزی روستای البرز پلاک 1 از 139

16

مریم هاشمی نژاد کشکوئی

پایانه فراوری و بسته بندی پسته

 

مریم هاشمی نژاد کشکوئی

قم - بخش مرکزی - جاده کوه سفید - روستای البرز - بعد از باسکول فدک( اراضی پلاک 139 اصلی بخش 3 ثبتی موسوم به البرز)

17

فرهنگی اقتصادی زائر

پایانه فراوری و بسته بندی پسته

 

حسین فراهانی

قم - بخش مرکزی - جاده کوه سفید - کیلومتر 15جاده قمرود - پشتت شش امامزاده - اراضی پلاک فرعی از دو اصلی روستای شریف آباد

18

حمیدرضا فخری زاده

بسته بندی قند - بسته بندی ادویه - بسته بندی شکر-بسته بندی نمک تصفیه خوراکی - بسته بندی سبزی خشک شده - بسته بندی انواع آرد- بسته بندی انواع میوه های خشک شده

 

فخری زاده

جاده قدیم تهران کوچه 30 بعد از چهارراه

19

کشت و صنعت جماران

ترمینال فرآوری پسته

 

 

جاده قدیم تهران کیلومتر45 منطقه کوشک نصرت مزرعه دشت احمد

20

سپید یاس فراز

نمک تصفیه خوراکی

 

محمد کریمی

شکوهیه فاز دوم بروجردی کلاهدوز یک پلاک 839 قطعه G196-197-198

21

محمد غفاری بهرمان

پایانه ضبط و فرآوری پسته

 

محمد غفاری

بخش مرکزی جاده البرز بعد از روستای قشلاق مزرعه عسگرآباد پلاک 37/9 اصلی

22

فرابهره وران قم

فرآوری و بسته بندی سبزی تازه - فرآوری و بسته بندی سبزی خردشده

 

 

شکوهیه فاز2 بلوار دیالمه کوچه4 پلاک 1553

23

آریا مهر گیاه

فرآوری و بسته بندی سبزی تازه - فرآوری و بسته بندی سبزی خرد شده - فرآوری و بسته بندی سبزی منجمد - فرآوری و بسته بندی سبزی سرخ شده

 

علی عایش

شکوهیه فاز2 انتهای کلاهدوز دیالمه4 قطعه G257-258

24

گوهر سبز آسمان گلدشت

فرآوری و بسته بندی شبزی خشک شده ، فرآوری و بسته بندی سبزی تازه ، انواع ادویه ، فرآوری و بسته بندی حبوبات ، فرآوری و بسته بندی غلات، انواع ادویه 

 

محمد عسگری

جاده قدیم کاشان سه راه لنگرود ناحیه صنعتی امید جنب کارخانه سرد ابزار پلاک 120فرعی از 3 اصلی

25

آلتون پخش آرشا

اسپری زعفران

زرشاد

پژمان فرشاد

قم - شهرک صنعتی شکوهیه - فاز 2 - بلوار شهید آوینی - خیابان 8 - قطعه G396

26

اکسیر بی همتای سلامت

تولید و بسته بندی انواع میوه های خشک و پودر غلات جوانه زده

دکتر مصدق

 

شکوهیه بلوار چمران خیابان پونک پلاک 775

27

آقای وحید عظیمی

مخلوط فراوری شده غلات مغزهای خوراکی، میوه جات خشک و پودر آنها (به شکل بارهای فشرده)

 

وحید عظیمی

قم - شهرک صنعتی شکوهیه - فاز 2- خیابان شهید کلاهدوز 3- قطعه G183

28

مرتضی سعادتمند

بسته بندی حبوبات/ خشکبار/ ادویه

 

مرتضی سعادتمند

طغرود بلوار غدیر خیابان نخل قطعه  NT56

29

مهدی مجتهد سیستانی

بسته بندی ادویه

مهدی مجتهد سیستانی

مهدی مجتهد سیستانی

شکوهیه فاز2 بلوار دیالمه نبش فرعی3 قطعه12KG

30

سونیا آوای مهر

ادویه

آزغ

عباس جانی

قم جعفریه علی آباد انقلاب

31

وحید کاشفی نیا

پوره پیاز آبگیری شده

تکتم

وحید کاشفی نیا

بلوار خداکرم خ شهید رجایی ک10  فرعی اول سمت چپ 

32

شایا سبز دشت جاسب

پیاز پوره شده آبگیری شده

تک جاسبی

علی رزاقی

قم شهرک صنعتی شکوهیه فاز دوم بلوار شهید دیالمه آوینی8  قطعه G391

33

بهین یاران مهر همیشه بهار

بسته بندی انواع میوه تازه ساده

بنفشه

بهین یاران مهر همیشه بهار

قم چاده اصفهان کوچه الغدیر21 ساختمان مجتمع توان یابان امجدی طبقه همکف

34

محمدرضا حجازی منفرد

قطعات میوه ی خشک شده ساده

نارگیلاس

محمدرضا حجازی منفرد

 

35

سیداباذر حسینی

بسته بندی زعفران

گوهرناز

سیداباذر حسینی

45متری صدوق ک52 پ65

36

صادق الهیاری

ادویه جات

آنافاس

صادق الهیاری

قم خ توحید میدان نبوت خ بشارت ک 9  قبل از ک28

37

امیرحسین آقابابایی

زعفران

صنایع غذایی بابایی

امیرحسین آقابابایی

قم 45 عمار یاسر  مجتمع تجاری زمزم  طبقه همکف

38

امیر نیازی

میوه خشک ساده

کرچ کرچ

امیر نیازی

قم شهرک صنعتی شکوهیه  پ2

39

حمید مفتاح

انجیر فرآوری شده

بشی تین

حمید مفتاح

قم  نوفل لوشاتو  کهک  ورجان  پلاک1 فرعی از 154

40

محمود فخرایی

زعفران

بشارت

محمود فخرائی

قم 45متری صدوقی  ک34  ک2 پ12

41

محمد جواد دلیریان

هویج پوست گیری شده

زبانزد

محمدجواد دلیریان

 قم  جاده کاشان ک25  پلاک 60 فرعی از 13 اصلی

42

معصومه باقری

هویج پوست گیری شده

مهر آزرم

معصومه باقری

شکوهیه فاز 2 اوینی 6 پ 381

43

سیدمحمد حسین طباطبایی اعلاء

بسته بندی ادویه ساده

بغداد

سیدمحمد حسین طباطبایی اعلاء

خیابان طالقانی پاساژ بیطرفان طبقه زیر زمین

44

ریحان سبز علوی

انواع ادویه

پاران

ریحان سبز علوی

 بلوار 15 خرداد کوچه 56 فرعی 5 پلاگ 68

45

سعید شیرزاد

انواع ادویه

کیمیای سلطان خراسان

سعید شیرزاد

بلوار فردوسی خ شاه ابادی کوچه 7 پ 74

46

محمد شیخ علی یاری

میوه فرآوری شده (آلبالو ،زردالو)

هزارچشمه

محمد شیخ علی یاری

قنوات مبارک اباد پلاک 11

47

محسن یگانه راد

تخمه آفتابگردان بو داده و نمک زده

چهل درخت

محسن یگانه

خ جواد الائمه  خیابان ونک پ 99

48

مهناز حاصلی

انواع سبزی خشک پودری

مامانم اینا

 

خیابان باجک کوچه فرعی ششم روبروی بوستان دی پلاک 121/1

49

مهدی حسامی

سبزی تازه/ سبزی منجمد

شهر باران

 

خیابان توحید نبش حکمت جنوبی پلاک 300

 

لیست استانداردهای ملی ادویه ها و چاشنیها، افزودنیها

شماره

ادویه و چاشنی- زیره سبز - ویژگیها

14

نمک طعام - ویژگیها و روشهای آزمون

26

ادویه و چاشنی - خردل - ویژگیها و روشهای آزمون

246

ادویه و چاشنی - فلفل سفید - ویژگیها

251

ادویه و چاشنی - فلفل سیاه - ویژگیها

251-1

ادویه و چاشنی - زردچوبه در سته و ساییده (گرد) - ویژگیها

252

ادویه - روش آزمایش

253

زعفران - ویژگیها

259-1

زعفران - روشهای آزمون

259-2

ادویه و چاشنی- هل - ویژگیها

320

ادویه و چاشنی- سرکه - ویژگیها

355

ادویه - نمونه برداری

512

ادویه و چاشنی - زنجبیل - ویژگیها و روشهای آزمون

536

مواد غذایی - رنگهای مجاز خوراکی- فهرست و ویژگیهای عمومی

740

ادویه و چاشنی - دارچین - ویژگیها

799

مواد غذایی - امولسیفایرها و استابیلایزرهای مصرفی

949

نگهدارنده های مجاز خوراکی

950

مواد غذایی - طعم دهنده های مجاز خوراکی - ویژگیها

952

صمغ های مجاز خوراکی - ویژگیها

968

ادویه و چاشنی - رازیانه تلخ - ویژگیها

993

میخک درسته و ساییده - ویژگیها

1058

سبزیها - گشنیز درسته و ساییده (گرد گشنیز) - ویژگیها

1060

سبزیها - نعناع خشک شده - ویژگیها

1157

ادویه و چاشنی - زیره سیاه و زیره زرد - ویژگیها و روشهای آزمون

1186

نمک ید دار - روش آزمون - بسته بندی و نشانه گذاری

1195

شیرین کننده های مصنوعی - مواد افزودنی-

1302

ادویه و چاشنی- پودر کاری - ویژگیها و روشهای آزمون

1440

ادویه و چاشنی - روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد

1619

آنتی اکسیدانها - ویژگیها و تشخیص خلوص

1624

ادویه و چاشنی - دانه کرفس - ویژگیها

1725

ادویه و چاشنی - چیلی و کاپسیکوم (درسته و گرد) - ویژگیها

1726

ادویه و چاشنی - تعیین نمونه گردی جهت آزمون

1727

وانیل - ویژگیها

1816

اسید اسکوربیک مورد مصرف صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

2056

سبزیها - برگ بو - ویژگیها

2275

ادویه و چاشنی - نامگذاری

2277

ادویه و چاشنی - تمبر هندی - ویژگیها

2278

وانیلین - ویژگیها

2300

ادویه و چاشنی - تمبر هندی - عصاره - ویژگیها

2340

مایونز و سسهای سالاد - ویژگیها

2454

ترشی ها - ویژگیها

2460

ادویه و چاشنی - جوزبویا و پوست آن - ویژگیها

2475

ادویه و چاشنی - پودر پاپریکا - ویژگیها

2476

ادویه و چاشنی - دارچین - ویژگیها

2515

ادویه و چاشنی - روش آزمون میکروسکوپی گرد پاپریکا

2516

سس گوجه فرنگی - ویژگیها

2550

خمیر مایه نان - ویژگیها و روشهای آزمون

2577

ادویه و چاشنی - بادیان رومی - ویژگبها

2598

ادویه و چاشنی - آویشن - ویژگیها

2599

وانیل - واژه-نامه

2750

صمغ آگار غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

2872

بیکینگ پودر - ویژگیها

2879

اسید فسفریک قابل مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

2884

ادویه - آیین کار آماده-سازی و بسته-بندی

2889

سس مایونز و سس سالاد - ویژگیها و روش های آزمون میکروبی

2965

ادویه - آیین کار پرتودهی

3102

سبزیها - ترخون خشک - ویژگیها

3152

ادویه و چاشنی - رازیانه شیرین - ویژگیها

3174

سبزیها - شنبلیله درسته و ساییده "گرد" - ویژگیها

3227

سبزیها - مرزه تابستانی - ویژگیها

3358

سبزیها - مرزه زمستانی - ویژگیها

3359

سدیم کربوکسی متیل سلولز مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3376

متابی سولفیت سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3377

اسید پروپیونیک مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3378

ادویه و چاشنی - خردل - گرد - ویژگیها

3404

بذر زیره سیاه - ویژگیها و روشهای آزمون

3471

سیترات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3472

ژلاتین مورد مصرف در صنایع غذایی-

3474

آرد و فرآورده های آردی - مواد افزودنی مجاز - ویژگیها

3494

نارگیل - اسیدهای چرب تقطیر شده - ویژگیها

3561

بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3562

لیسیتن خوراکی - ویژگی و روشهای آزمون

3567

پلی فسفات های سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3571

سبزیها - پونه کوهی - ویژگیها

3582

سبزیها - سرو کوهی (ازبر) - ویژگیها

3583

نیترات سدیم مورد مصرف صنایع غذایی - ویژگی ها و روش های آزمون

3615

صمغ عربی (آکاسیا) - ویژگی ها و روش های آزمون

3616

سوربات پتاسیم مورد مصرف صنایع غذایی - ویژگی ها و روش های آزمون

3617

پکتین مورد مصرف - صنایع غذایی - ویژگیها و روش-های آزمون

3624

نیتریت سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3645

زعفران - روش نمونه برداری

3659

ادویه و چاشنی - ویژگیهای بهداشتی و میکروبیولوژیک ادویه مورد مصرف خانگی و اماکن عمومی

3677

یدید پتاسیم خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون

3695

یدات پتاسیم خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون

3696

ادویه و چاشنی - بادیان ختایی - ویژگیها

3714

ادویه و چاشنی - کاسیا - ویژگیها

3715

ادویه و چاشنی - مرزنگوش خشک شده - ویژگیها

3716

سوربیتول مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3911

بوتیل هیدروکسی آنیزول مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3912

صمغ گوار مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

3913

سبزیها - الکیل کوهی - ویژگیها

3955

سبزیها - ریحان خشک - ویژگیها

3956

گلیسیرین خوراکی - ویژگیها و روش های آزمون

4028

نمک خوراکی - روشهای یددار کردن و ویژگیهای ماشین آلات آن

4045

ادویه و چاشنی - گلپر - ویژگیها و روشهای آزمون

4185

جوش شیرین (بی کربنات سدیم) خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون

4270

بی کربنات آمونیوم خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون

4313

ادویه و چاشنی - فلفل سبز خشک - ویژگیها

4355

ادویه و چاشنی - مریم گلی خشک - ویژگیها

4356

اسید مالیک مورد مصرف صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4383

متیل پارابن مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4384

اسید فوماریک مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4385

ادویه و گیاهان خوشبوی خشک شده - آیین کار بهداشتی تهیه

4389

سبزیجات کاکوتی خشک - ویژگیها و روشهای آزمون

4526

سس خردل

4552

اسید تارتاریک مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4616

ال سیستین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4617

اسید لاکتیک مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4618

ادویه و چاشنی - نامگذاری گیاه شناسی

4696

دی استات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4703

ال - گلوتامات تک سدیمی - ویژگیها و روشهای آزمون

4704

گلیسین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4731

ال لیزین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4732

ال سیستیین منوهیدروکلراید مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4733

بیوتین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4751

ال متیونین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4752

ال گلوتامیک اسید مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

4792

آنزیم های متداول در صنایع غذایی و کاربرد آنها - فهرست بندی

4869

پتاسیم اسسولفام مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای ازمون

4947

دکسترین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

5009

کربنات منیزیم خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون

5047

پتاسیم اسسو لفام در فرآورده های رژیمی - روش آزمون

5048

تری کلسیم فسفات خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون

5071

بسته بندی - تجهیزات و تاسیسات کارگاههای بسته بندی زعفران - آیین کار

5097

سبزیها - بادرنجبویه - ویژگیها

5102

ادویه و چاشنی - زوفا - ویژگیها

5104

سس ماکارونی با سویا - ویژگیها و روشهای آزمون

5216

سس ماکارونی با سویا - ویژگیها و روشهای آزمون

5216

زعفران - آیین کار برداشت و فرآوری تا قبل از بسته بندی-

5230

گل محمدی - ویژگیها و روشهای آزمون گرد گلبرگ

5310

هگزان مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

5318

عناب - آیین کار خشک کردن

5430

نمک طعام - فروسیانید مصرفی - ویژگی ها و روشهای ازمون

5560

ادویه و چاشنی- سماق - ویژگیها و روشهای آزمون-

5563

گلرنگ - ویژگیها و روشهای آزمون-

5564

زعفران - ویژگیهای میکروبی و روشهای آزمون

5689

گلاب - ویژگیها وروشهای آزمون

5759

سس تند فلفل قرمز - ویژگیها و روشهای آزمون

5878

لیمو ترش - گرد - ویژگیها و روشهای آزمون

6003

مواد غذایی - افزودنیها - دی ال آلفاتوکوفرول - ویژگیها و روشهای آزمون

6014

ماکارونی- مالتودکسترین - ویژگیها وروشهای آزمون

6091

ال - آرژینین مورد استفاده در صنایع غذایی ویژگیها و روشهای آزمون

6092

انیورپنول مورد استفاده در صنایع غذایی ویژگیها و روشهای آزمون

6093

گزانتان گام مورد استفاده در صنایع غذایی ویژگیها و روشهای آزمون

6094

پروتیین های گیاهی - راهنمای کلی برای استفاده در صنایع غذایی

6097

عصاره مالت - ویژگیهای میکروبی و بهداشتی

6098

نیاسین - مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون

6112

ادویه و چاشنی- تمبر هندی - ویژگیهای میکروبیولوژی و روشهای آزمون

6160

زعفران - راهنمای  استقرار HACCP  از مرحلة برداشت تا بسته بندی آیین کار

6762

مواد غذایی- مواد افزودنی کف زداهای مجاز مصرفی در فرآیند فهرست اجزاء

6896

پروتئین گیاهی و فرآورده های آن ـ  پودر کتلت ـ ویژگیها و روشهای آزمون

6935

مواد غذایی- مواد افزودنی _ استات آلفا توکوفریل - ویژگیها و روشهای آزمون

6958

آنغوزه شیرین- روش شناسائی شیره خرما- ویژگیها و روشهای آزمون

7060

ریبوفلاوین به کاربردنی در صنایع خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون

7632

اسید فولیک مورد مصرف در صنایع خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون

7633

سس سویا-ویژگی ها و روشهای آزمون

7720

لیمو ترش خشک شده-ویژگیها و روش های آزمون

7931

مواد غذایی-مواد افزودنی-دی اکسید تیتان خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون

8019

مواد غذایی-مواد افزودنی-دی ال متیونین-ویژگی ها و روش های آزمون

8020

مواد غذایی-مواد افزودنی-پودر(گرد)فروکتوز خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون

8021

مواد غذایی-مواد افزودنی-پودر(گرد)لاکتوز خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون

8022

مواد غذایی-مواد افزودنی-بتا کاروتن-ویژگی ها و روشهای آزمون

8023

مواد غذایی-مواد افزودنی-بتا کاروتن10درصد خوراکی محلول در آب-ویژگی ها و روش های آزمون

8024

 

لیست استانداردهای ملی غذاهای بسته بندی شده 

شماره

غذای کمکی کودکان و شیرخواران - ایین کار شرایط بهداشتی واحدهای تولیدکننده

2085

بسته بندی مواد غذایی- مقررات بهداشتی مواد رنگی برای رنگ کردن مواد پلاستیکی مورد مصرف

2113

بسته بندی مواد غذایی - ویژگیهای عمومی برچسب

2135

بسته بندی - قوطیهای فلزی جهت بسته بندی غذاهای آماده

2148

سوپهای خشک - میکروبیولوژی حد مجاز آلودگیها

2396

کنسرو ماهی ماکرل در روغن یا سس (نوعی قباد) - ویژگیها و روشهای آزمون

3033

بسته بندی مواد خوراکی - لفافهای آماده شده با لایه آلومینیوم - ویژگیها

3115

بسته بندی های مواد خوراکی در ظروف شکل داده شده از مواد پلی مری و ورقهای آلومینیومی

3331

سوپ های آماده - ویژگیها و روشهای آزمون

3827

غذاهای رژیمی بسته بندی شده - برچسب گذاری

4468

مواد غذایی - برچسب گذاری تغذیه ای - راهنما

4469

مواد غذایی - از پیش بسته بندی شده - برچسب گذاری

4470

کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی - ویژگیها و روشهای آزمون

4474

غذای کودک - ویژگیهای میکروبیولوژی

5839

مواد غذایی - غذاهای آماده و از پیش تعیین شده - غذاهای کنسرو شده کودکان - ویژگیها

7151

 غذاهای آماده و از پیش تعیین شده - غذاهای رژیمی خیلی کم انرژی به منظور کاهش وزن - 

7152

مواد غذایی رژیمی مخصوص با میزان نمک طعام کم - ویژگیها

7251

مواد غذایی - غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده - کنسرو آبگوشت -

7305

- غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده - کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا 

7306

غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده - کنسرو طاس کباب - ویژگیها و روشهای آزمون

7307

 غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده - کنسرو خورشت فسنجان با گوشت تکه ای 

7308

کنسرو خورشت کرفس-ویژگیها و روشهای آزمون

7719

غذاهای بدون گلوتن

7948