متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
ردیف |
نام واحد تولیدی |
نوع فرآورده |
نام تجاری |
نام مسئول |
آدرس |
1 |
مهدی مجتهد سیستانی |
بسته بندی ادویه |
مهدی مجتهد سیستانی |
مهدی مجتهد سیستانی |
شکوهیه فاز2 بلوار دیالمه نبش فرعی3 قطعه12KG |
2 |
سونیا آوای مهر |
ادویه |
آزغ |
عباس جانی |
قم جعفریه علی آباد انقلاب |
3 |
سیداباذر حسینی |
بسته بندی زعفران |
گوهرناز |
سیداباذر حسینی |
45متری صدوق ک52 پ65 |
4 |
صادق الهیاری |
ادویه جات |
آنافاس |
صادق الهیاری |
قم خ توحید میدان نبوت خ بشارت ک 9 قبل از ک28 |
5 |
امیرحسین آقابابایی |
زعفران |
صنایع غذایی بابایی |
امیرحسین آقابابایی |
قم 45 عمار یاسر مجتمع تجاری زمزم طبقه همکف |
6 |
محمود فخرایی |
زعفران |
بشارت |
محمود فخرائی |
قم 45متری صدوقی ک34 ک2 پ12 |
7 |
سیدمحمد حسین طباطبایی اعلاء |
بسته بندی ادویه ساده |
بغداد |
سیدمحمد حسین طباطبایی اعلاء |
خ طالقانی بین کوچه 83 و 85 پاساژ بیطرفان |
8 |
ریحان سبز علوی |
انواع ادویه |
پاران |
ریحان سبز علوی |
بلوار 15 خرداد کوچه 56 فرعی 5 پ 68 |
9 |
سعید شیرزاد |
انواع ادویه |
کیمیای سلطان خراسان |
سعید شیرزاد |
بلوار فردوسی خ شاه ابادی کوچه 7 پ 74 |
10 |
محسن یگانه راد |
تخمه آفتابگردان بو داده و نمک زده |
چهل درخت |
محسن یگانه |
خ جواد الائمه خیابان ونک پ 99 |
11 |
ابوالفضل یزدان پناه |
بسته بندی نمک تصفیه شده |
|
ابوالفضل یزدان پناه |
قم - کیلومتر 7 جاده قدیم تهران |
12 |
سید محمد نصرالهی(نمک نصر) |
بسته بندی نمک تصفیه شده |
|
سید محمد نصرالهی زاده |
قم-جاده کاشان-کیلومتر 7-مقابل کارخانه آجر سفال |
13 |
ناصر افسری مطلق |
ترمینال فرآوری پسته |
|
افسری مطلق |
قم - جاده قدیم تهران - جاده شمس آباد - خط لوله گاز چاه روشن |
14 |
مرکز خودگردان جانبازان |
بسته بندی: انواع حبوبات- انواع ادویه - خلال مغز دانه های خوراکی - انواع آجیل - مغزدانه های خوراکی - انواع میوه های خشک شده - بسته بندی شکر |
|
علی اکبر خوش لهجه |
قم-جاده قدیم تهران-مقابل ترمینال-کوچه ایران خودرو |
15 |
هوشنگ بصیری |
ترمینال فرآوری پسته |
|
بصیری |
قم - بخش مرکزی روستای البرز پلاک 1 از 139 |
16 |
مریم هاشمی نژاد کشکوئی |
پایانه فراوری و بسته بندی پسته |
|
مریم هاشمی نژاد کشکوئی |
قم - بخش مرکزی - جاده کوه سفید - روستای البرز - بعد از باسکول فدک( اراضی پلاک 139 اصلی بخش 3 ثبتی موسوم به البرز) |
17 |
فرهنگی اقتصادی زائر |
پایانه فراوری و بسته بندی پسته |
|
حسین فراهانی |
قم - بخش مرکزی - جاده کوه سفید - کیلومتر 15جاده قمرود - پشتت شش امامزاده - اراضی پلاک فرعی از دو اصلی روستای شریف آباد |
18 |
حمیدرضا فخری زاده |
بسته بندی قند - بسته بندی ادویه - بسته بندی شکر-بسته بندی نمک تصفیه خوراکی - بسته بندی سبزی خشک شده - بسته بندی انواع آرد- بسته بندی انواع میوه های خشک شده |
|
فخری زاده |
جاده قدیم تهران کوچه 30 بعد از چهارراه |
19 |
کشت و صنعت جماران |
ترمینال فرآوری پسته |
|
|
جاده قدیم تهران کیلومتر45 منطقه کوشک نصرت مزرعه دشت احمد |
20 |
سپید یاس فراز |
نمک تصفیه خوراکی |
|
محمد کریمی |
شکوهیه فاز دوم بروجردی کلاهدوز یک پلاک 839 قطعه G196-197-198 |
21 |
محمد غفاری بهرمان |
پایانه ضبط و فرآوری پسته |
|
محمد غفاری |
بخش مرکزی جاده البرز بعد از روستای قشلاق مزرعه عسگرآباد پلاک 37/9 اصلی |
22 |
فرابهره وران قم |
فرآوری و بسته بندی سبزی تازه - فرآوری و بسته بندی سبزی خردشده |
|
|
شکوهیه فاز2 بلوار دیالمه کوچه4 پلاک 1553 |
23 |
آریا مهر گیاه |
فرآوری و بسته بندی سبزی تازه - فرآوری و بسته بندی سبزی خرد شده - فرآوری و بسته بندی سبزی منجمد - فرآوری و بسته بندی سبزی سرخ شده |
|
علی عایش |
شکوهیه فاز2 انتهای کلاهدوز دیالمه4 قطعه G257-258 |
24 |
گوهر سبز آسمان گلدشت |
فرآوری و بسته بندی شبزی خشک شده ، فرآوری و بسته بندی سبزی تازه ، انواع ادویه ، فرآوری و بسته بندی حبوبات ، فرآوری و بسته بندی غلات، انواع ادویه |
|
محمد عسگری |
جاده قدیم کاشان سه راه لنگرود ناحیه صنعتی امید جنب کارخانه سرد ابزار پلاک 120فرعی از 3 اصلی |
25 |
آلتون پخش آرشا |
اسپری زعفران |
زرشاد |
پژمان فرشاد |
قم - شهرک صنعتی شکوهیه - فاز 2 - بلوار شهید آوینی - خیابان 8 - قطعه G396 |
26 |
اکسیر بی همتای سلامت |
تولید و بسته بندی انواع میوه های خشک و پودر غلات جوانه زده |
دکتر مصدق |
|
شکوهیه بلوار چمران خیابان پونک پلاک 775 |
27 |
آقای وحید عظیمی |
مخلوط فراوری شده غلات مغزهای خوراکی، میوه جات خشک و پودر آنها (به شکل بارهای فشرده) |
|
وحید عظیمی |
قم - شهرک صنعتی شکوهیه - فاز 2- خیابان شهید کلاهدوز 3- قطعه G183 |
28 |
مرتضی سعادتمند |
بسته بندی حبوبات/ خشکبار/ ادویه |
|
مرتضی سعادتمند |
طغرود بلوار غدیر خیابان نخل قطعه NT56 |
29 |
مهدی مجتهد سیستانی |
بسته بندی ادویه |
مهدی مجتهد سیستانی |
مهدی مجتهد سیستانی |
شکوهیه فاز2 بلوار دیالمه نبش فرعی3 قطعه12KG |
30 |
سونیا آوای مهر |
ادویه |
آزغ |
عباس جانی |
قم جعفریه علی آباد انقلاب |
31 |
وحید کاشفی نیا |
پوره پیاز آبگیری شده |
تکتم |
وحید کاشفی نیا |
بلوار خداکرم خ شهید رجایی ک10 فرعی اول سمت چپ |
32 |
شایا سبز دشت جاسب |
پیاز پوره شده آبگیری شده |
تک جاسبی |
علی رزاقی |
قم شهرک صنعتی شکوهیه فاز دوم بلوار شهید دیالمه آوینی8 قطعه G391 |
33 |
بهین یاران مهر همیشه بهار |
بسته بندی انواع میوه تازه ساده |
بنفشه |
بهین یاران مهر همیشه بهار |
قم چاده اصفهان کوچه الغدیر21 ساختمان مجتمع توان یابان امجدی طبقه همکف |
34 |
محمدرضا حجازی منفرد |
قطعات میوه ی خشک شده ساده |
نارگیلاس |
محمدرضا حجازی منفرد |
|
35 |
سیداباذر حسینی |
بسته بندی زعفران |
گوهرناز |
سیداباذر حسینی |
45متری صدوق ک52 پ65 |
36 |
صادق الهیاری |
ادویه جات |
آنافاس |
صادق الهیاری |
قم خ توحید میدان نبوت خ بشارت ک 9 قبل از ک28 |
37 |
امیرحسین آقابابایی |
زعفران |
صنایع غذایی بابایی |
امیرحسین آقابابایی |
قم 45 عمار یاسر مجتمع تجاری زمزم طبقه همکف |
38 |
امیر نیازی |
میوه خشک ساده |
کرچ کرچ |
امیر نیازی |
قم شهرک صنعتی شکوهیه پ2 |
39 |
حمید مفتاح |
انجیر فرآوری شده |
بشی تین |
حمید مفتاح |
قم نوفل لوشاتو کهک ورجان پلاک1 فرعی از 154 |
40 |
محمود فخرایی |
زعفران |
بشارت |
محمود فخرائی |
قم 45متری صدوقی ک34 ک2 پ12 |
41 |
محمد جواد دلیریان |
هویج پوست گیری شده |
زبانزد |
محمدجواد دلیریان |
قم جاده کاشان ک25 پلاک 60 فرعی از 13 اصلی |
42 |
معصومه باقری |
هویج پوست گیری شده |
مهر آزرم |
معصومه باقری |
شکوهیه فاز 2 اوینی 6 پ 381 |
43 |
سیدمحمد حسین طباطبایی اعلاء |
بسته بندی ادویه ساده |
بغداد |
سیدمحمد حسین طباطبایی اعلاء |
خیابان طالقانی پاساژ بیطرفان طبقه زیر زمین |
44 |
ریحان سبز علوی |
انواع ادویه |
پاران |
ریحان سبز علوی |
بلوار 15 خرداد کوچه 56 فرعی 5 پلاگ 68 |
45 |
سعید شیرزاد |
انواع ادویه |
کیمیای سلطان خراسان |
سعید شیرزاد |
بلوار فردوسی خ شاه ابادی کوچه 7 پ 74 |
46 |
محمد شیخ علی یاری |
میوه فرآوری شده (آلبالو ،زردالو) |
هزارچشمه |
محمد شیخ علی یاری |
قنوات مبارک اباد پلاک 11 |
47 |
محسن یگانه راد |
تخمه آفتابگردان بو داده و نمک زده |
چهل درخت |
محسن یگانه |
خ جواد الائمه خیابان ونک پ 99 |
48 |
مهناز حاصلی |
انواع سبزی خشک پودری |
مامانم اینا |
|
خیابان باجک کوچه فرعی ششم روبروی بوستان دی پلاک 121/1 |
49 |
مهدی حسامی |
سبزی تازه/ سبزی منجمد |
شهر باران |
|
خیابان توحید نبش حکمت جنوبی پلاک 300 |
لیست استانداردهای ملی ادویه ها و چاشنیها، افزودنیها |
شماره |
ادویه و چاشنی- زیره سبز - ویژگیها |
14 |
نمک طعام - ویژگیها و روشهای آزمون |
26 |
ادویه و چاشنی - خردل - ویژگیها و روشهای آزمون |
246 |
ادویه و چاشنی - فلفل سفید - ویژگیها |
251 |
ادویه و چاشنی - فلفل سیاه - ویژگیها |
251-1 |
ادویه و چاشنی - زردچوبه در سته و ساییده (گرد) - ویژگیها |
252 |
ادویه - روش آزمایش |
253 |
زعفران - ویژگیها |
259-1 |
زعفران - روشهای آزمون |
259-2 |
ادویه و چاشنی- هل - ویژگیها |
320 |
ادویه و چاشنی- سرکه - ویژگیها |
355 |
ادویه - نمونه برداری |
512 |
ادویه و چاشنی - زنجبیل - ویژگیها و روشهای آزمون |
536 |
مواد غذایی - رنگهای مجاز خوراکی- فهرست و ویژگیهای عمومی |
740 |
ادویه و چاشنی - دارچین - ویژگیها |
799 |
مواد غذایی - امولسیفایرها و استابیلایزرهای مصرفی |
949 |
نگهدارنده های مجاز خوراکی |
950 |
مواد غذایی - طعم دهنده های مجاز خوراکی - ویژگیها |
952 |
صمغ های مجاز خوراکی - ویژگیها |
968 |
ادویه و چاشنی - رازیانه تلخ - ویژگیها |
993 |
میخک درسته و ساییده - ویژگیها |
1058 |
سبزیها - گشنیز درسته و ساییده (گرد گشنیز) - ویژگیها |
1060 |
سبزیها - نعناع خشک شده - ویژگیها |
1157 |
ادویه و چاشنی - زیره سیاه و زیره زرد - ویژگیها و روشهای آزمون |
1186 |
نمک ید دار - روش آزمون - بسته بندی و نشانه گذاری |
1195 |
شیرین کننده های مصنوعی - مواد افزودنی- |
1302 |
ادویه و چاشنی- پودر کاری - ویژگیها و روشهای آزمون |
1440 |
ادویه و چاشنی - روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد |
1619 |
آنتی اکسیدانها - ویژگیها و تشخیص خلوص |
1624 |
ادویه و چاشنی - دانه کرفس - ویژگیها |
1725 |
ادویه و چاشنی - چیلی و کاپسیکوم (درسته و گرد) - ویژگیها |
1726 |
ادویه و چاشنی - تعیین نمونه گردی جهت آزمون |
1727 |
وانیل - ویژگیها |
1816 |
اسید اسکوربیک مورد مصرف صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
2056 |
سبزیها - برگ بو - ویژگیها |
2275 |
ادویه و چاشنی - نامگذاری |
2277 |
ادویه و چاشنی - تمبر هندی - ویژگیها |
2278 |
وانیلین - ویژگیها |
2300 |
ادویه و چاشنی - تمبر هندی - عصاره - ویژگیها |
2340 |
مایونز و سسهای سالاد - ویژگیها |
2454 |
ترشی ها - ویژگیها |
2460 |
ادویه و چاشنی - جوزبویا و پوست آن - ویژگیها |
2475 |
ادویه و چاشنی - پودر پاپریکا - ویژگیها |
2476 |
ادویه و چاشنی - دارچین - ویژگیها |
2515 |
ادویه و چاشنی - روش آزمون میکروسکوپی گرد پاپریکا |
2516 |
سس گوجه فرنگی - ویژگیها |
2550 |
خمیر مایه نان - ویژگیها و روشهای آزمون |
2577 |
ادویه و چاشنی - بادیان رومی - ویژگبها |
2598 |
ادویه و چاشنی - آویشن - ویژگیها |
2599 |
وانیل - واژه-نامه |
2750 |
صمغ آگار غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
2872 |
بیکینگ پودر - ویژگیها |
2879 |
اسید فسفریک قابل مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
2884 |
ادویه - آیین کار آماده-سازی و بسته-بندی |
2889 |
سس مایونز و سس سالاد - ویژگیها و روش های آزمون میکروبی |
2965 |
ادویه - آیین کار پرتودهی |
3102 |
سبزیها - ترخون خشک - ویژگیها |
3152 |
ادویه و چاشنی - رازیانه شیرین - ویژگیها |
3174 |
سبزیها - شنبلیله درسته و ساییده "گرد" - ویژگیها |
3227 |
سبزیها - مرزه تابستانی - ویژگیها |
3358 |
سبزیها - مرزه زمستانی - ویژگیها |
3359 |
سدیم کربوکسی متیل سلولز مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3376 |
متابی سولفیت سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3377 |
اسید پروپیونیک مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3378 |
ادویه و چاشنی - خردل - گرد - ویژگیها |
3404 |
بذر زیره سیاه - ویژگیها و روشهای آزمون |
3471 |
سیترات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3472 |
ژلاتین مورد مصرف در صنایع غذایی- |
3474 |
آرد و فرآورده های آردی - مواد افزودنی مجاز - ویژگیها |
3494 |
نارگیل - اسیدهای چرب تقطیر شده - ویژگیها |
3561 |
بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3562 |
لیسیتن خوراکی - ویژگی و روشهای آزمون |
3567 |
پلی فسفات های سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3571 |
سبزیها - پونه کوهی - ویژگیها |
3582 |
سبزیها - سرو کوهی (ازبر) - ویژگیها |
3583 |
نیترات سدیم مورد مصرف صنایع غذایی - ویژگی ها و روش های آزمون |
3615 |
صمغ عربی (آکاسیا) - ویژگی ها و روش های آزمون |
3616 |
سوربات پتاسیم مورد مصرف صنایع غذایی - ویژگی ها و روش های آزمون |
3617 |
پکتین مورد مصرف - صنایع غذایی - ویژگیها و روش-های آزمون |
3624 |
نیتریت سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3645 |
زعفران - روش نمونه برداری |
3659 |
ادویه و چاشنی - ویژگیهای بهداشتی و میکروبیولوژیک ادویه مورد مصرف خانگی و اماکن عمومی |
3677 |
یدید پتاسیم خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3695 |
یدات پتاسیم خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3696 |
ادویه و چاشنی - بادیان ختایی - ویژگیها |
3714 |
ادویه و چاشنی - کاسیا - ویژگیها |
3715 |
ادویه و چاشنی - مرزنگوش خشک شده - ویژگیها |
3716 |
سوربیتول مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3911 |
بوتیل هیدروکسی آنیزول مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3912 |
صمغ گوار مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
3913 |
سبزیها - الکیل کوهی - ویژگیها |
3955 |
سبزیها - ریحان خشک - ویژگیها |
3956 |
گلیسیرین خوراکی - ویژگیها و روش های آزمون |
4028 |
نمک خوراکی - روشهای یددار کردن و ویژگیهای ماشین آلات آن |
4045 |
ادویه و چاشنی - گلپر - ویژگیها و روشهای آزمون |
4185 |
جوش شیرین (بی کربنات سدیم) خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4270 |
بی کربنات آمونیوم خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4313 |
ادویه و چاشنی - فلفل سبز خشک - ویژگیها |
4355 |
ادویه و چاشنی - مریم گلی خشک - ویژگیها |
4356 |
اسید مالیک مورد مصرف صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4383 |
متیل پارابن مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4384 |
اسید فوماریک مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4385 |
ادویه و گیاهان خوشبوی خشک شده - آیین کار بهداشتی تهیه |
4389 |
سبزیجات کاکوتی خشک - ویژگیها و روشهای آزمون |
4526 |
سس خردل |
4552 |
اسید تارتاریک مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4616 |
ال سیستین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4617 |
اسید لاکتیک مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4618 |
ادویه و چاشنی - نامگذاری گیاه شناسی |
4696 |
دی استات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4703 |
ال - گلوتامات تک سدیمی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4704 |
گلیسین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4731 |
ال لیزین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4732 |
ال سیستیین منوهیدروکلراید مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4733 |
بیوتین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4751 |
ال متیونین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4752 |
ال گلوتامیک اسید مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4792 |
آنزیم های متداول در صنایع غذایی و کاربرد آنها - فهرست بندی |
4869 |
پتاسیم اسسولفام مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای ازمون |
4947 |
دکسترین مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
5009 |
کربنات منیزیم خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون |
5047 |
پتاسیم اسسو لفام در فرآورده های رژیمی - روش آزمون |
5048 |
تری کلسیم فسفات خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون |
5071 |
بسته بندی - تجهیزات و تاسیسات کارگاههای بسته بندی زعفران - آیین کار |
5097 |
سبزیها - بادرنجبویه - ویژگیها |
5102 |
ادویه و چاشنی - زوفا - ویژگیها |
5104 |
سس ماکارونی با سویا - ویژگیها و روشهای آزمون |
5216 |
سس ماکارونی با سویا - ویژگیها و روشهای آزمون |
5216 |
زعفران - آیین کار برداشت و فرآوری تا قبل از بسته بندی- |
5230 |
گل محمدی - ویژگیها و روشهای آزمون گرد گلبرگ |
5310 |
هگزان مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
5318 |
عناب - آیین کار خشک کردن |
5430 |
نمک طعام - فروسیانید مصرفی - ویژگی ها و روشهای ازمون |
5560 |
ادویه و چاشنی- سماق - ویژگیها و روشهای آزمون- |
5563 |
گلرنگ - ویژگیها و روشهای آزمون- |
5564 |
زعفران - ویژگیهای میکروبی و روشهای آزمون |
5689 |
گلاب - ویژگیها وروشهای آزمون |
5759 |
سس تند فلفل قرمز - ویژگیها و روشهای آزمون |
5878 |
لیمو ترش - گرد - ویژگیها و روشهای آزمون |
6003 |
مواد غذایی - افزودنیها - دی ال آلفاتوکوفرول - ویژگیها و روشهای آزمون |
6014 |
ماکارونی- مالتودکسترین - ویژگیها وروشهای آزمون |
6091 |
ال - آرژینین مورد استفاده در صنایع غذایی ویژگیها و روشهای آزمون |
6092 |
انیورپنول مورد استفاده در صنایع غذایی ویژگیها و روشهای آزمون |
6093 |
گزانتان گام مورد استفاده در صنایع غذایی ویژگیها و روشهای آزمون |
6094 |
پروتیین های گیاهی - راهنمای کلی برای استفاده در صنایع غذایی |
6097 |
عصاره مالت - ویژگیهای میکروبی و بهداشتی |
6098 |
نیاسین - مورد مصرف در صنایع غذایی - ویژگیها و روشهای آزمون |
6112 |
ادویه و چاشنی- تمبر هندی - ویژگیهای میکروبیولوژی و روشهای آزمون |
6160 |
زعفران - راهنمای استقرار HACCP از مرحلة برداشت تا بسته بندی – آیین کار |
6762 |
مواد غذایی- مواد افزودنی کف زداهای مجاز مصرفی در فرآیند – فهرست اجزاء |
6896 |
پروتئین گیاهی و فرآورده های آن ـ پودر کتلت ـ ویژگیها و روشهای آزمون |
6935 |
مواد غذایی- مواد افزودنی _ استات آلفا توکوفریل - ویژگیها و روشهای آزمون |
6958 |
آنغوزه شیرین- روش شناسائی شیره خرما- ویژگیها و روشهای آزمون |
7060 |
ریبوفلاوین به کاربردنی در صنایع خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون |
7632 |
اسید فولیک مورد مصرف در صنایع خوراکی - ویژگیها و روشهای آزمون |
7633 |
سس سویا-ویژگی ها و روشهای آزمون |
7720 |
لیمو ترش خشک شده-ویژگیها و روش های آزمون |
7931 |
مواد غذایی-مواد افزودنی-دی اکسید تیتان خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون |
8019 |
مواد غذایی-مواد افزودنی-دی ال متیونین-ویژگی ها و روش های آزمون |
8020 |
مواد غذایی-مواد افزودنی-پودر(گرد)فروکتوز خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون |
8021 |
مواد غذایی-مواد افزودنی-پودر(گرد)لاکتوز خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون |
8022 |
مواد غذایی-مواد افزودنی-بتا کاروتن-ویژگی ها و روشهای آزمون |
8023 |
مواد غذایی-مواد افزودنی-بتا کاروتن10درصد خوراکی محلول در آب-ویژگی ها و روش های آزمون |
8024 |
لیست استانداردهای ملی غذاهای بسته بندی شده |
شماره |
غذای کمکی کودکان و شیرخواران - ایین کار شرایط بهداشتی واحدهای تولیدکننده |
2085 |
بسته بندی مواد غذایی- مقررات بهداشتی مواد رنگی برای رنگ کردن مواد پلاستیکی مورد مصرف |
2113 |
بسته بندی مواد غذایی - ویژگیهای عمومی برچسب |
2135 |
بسته بندی - قوطیهای فلزی جهت بسته بندی غذاهای آماده |
2148 |
سوپهای خشک - میکروبیولوژی حد مجاز آلودگیها |
2396 |
کنسرو ماهی ماکرل در روغن یا سس (نوعی قباد) - ویژگیها و روشهای آزمون |
3033 |
بسته بندی مواد خوراکی - لفافهای آماده شده با لایه آلومینیوم - ویژگیها |
3115 |
بسته بندی های مواد خوراکی در ظروف شکل داده شده از مواد پلی مری و ورقهای آلومینیومی |
3331 |
سوپ های آماده - ویژگیها و روشهای آزمون |
3827 |
غذاهای رژیمی بسته بندی شده - برچسب گذاری |
4468 |
مواد غذایی - برچسب گذاری تغذیه ای - راهنما |
4469 |
مواد غذایی - از پیش بسته بندی شده - برچسب گذاری |
4470 |
کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4474 |
غذای کودک - ویژگیهای میکروبیولوژی |
5839 |
مواد غذایی - غذاهای آماده و از پیش تعیین شده - غذاهای کنسرو شده کودکان - ویژگیها |
7151 |
غذاهای آماده و از پیش تعیین شده - غذاهای رژیمی خیلی کم انرژی به منظور کاهش وزن - |
7152 |
مواد غذایی رژیمی مخصوص با میزان نمک طعام کم - ویژگیها |
7251 |
مواد غذایی - غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده - کنسرو آبگوشت - |
7305 |
- غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده - کنسرو لوبیا سبز با گوشت تکه ای یا سویا |
7306 |
غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده - کنسرو طاس کباب - ویژگیها و روشهای آزمون |
7307 |
غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده - کنسرو خورشت فسنجان با گوشت تکه ای |
7308 |
کنسرو خورشت کرفس-ویژگیها و روشهای آزمون |
7719 |
غذاهای بدون گلوتن |
7948 |