متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
ردیف |
نام واحد تولیدی |
نوع فرآورده |
نام مسئول |
آدرس |
1 |
فرآورده های گوشتی پارس |
انواع سوسیس و کالباس - فلافل |
غلامحسین زارعی |
قم-کیلومتر 5 جاده اراک |
2 |
ایران سوسیس |
سوسیس و کالباس |
محمد حسن حسینی |
قم - جاده اراک کیلومتر 5 کوچه چینی حمید |
3 |
فرآورده های گوشتی شوکا طعام |
کالباس و سوسیس |
مجید فخار |
قم- جاده قدیم کاشان-ناحیه صنعتی سیرو-پلاک512 |
4 |
فرآورده های گوشتی پردیس سوسیس |
انواع سوسیس و کالباس - انواع برگر و کباب لقمه - ژامبون و گوشت های عمل آوری شده - فلافل-ناگت – فراوری و بسته بندی سیب زمینی نیمه آماده و منجمد- فراوری قارچ منجمد |
علی اصغر فخاری |
قم-جاده قدیم کاشان-کیلومتر13-مقابل پمپ بنزین ادبی |
5 |
فرآورده های گوشتی شکوه طعام قم |
سوسیس و کالباس |
سید محسن گل افشان |
قم-شهرک صنعتی شکوهیه- بلوار شهید چمران-نبش کوچه 5- |
6 |
فرآورده های گوشتی شکوهیه |
همبرگر - مرغ برگر - کباب لقمه |
علی فرخ |
قم شهرک صنعتی شکوهیه-چمران 7 |
7 |
فرآورده های گوشتی پارسا گل گشت |
کالباس و سوسیس |
محمد مهدی مسلمی |
قم -شهرک صنعتی شکوهیه -نبش چمران 7-قطعهG39 |
8 |
فرآورده های گوشتی مشاهیر |
سوسیس و کالباس |
علی پورفخاران |
قم-کیلومتر 10 جاده کاشان-قطب صنعتی امید-30 متری اول سمت راست |
9 |
پارمین پروتئین طعام |
سوسیس و کالباس |
زهره حسینی ( مدیر داخل : رضا فخار ) |
قم-شهرک شکوهیه- خ پونک 2- قطعه G107 |
10 |
فرآورده های گوشتی مطهر |
انواع سوسیس و کالباس- ژآمبون و گوشت های فرآوری شده - انواع برگر - کباب لقمه |
محمود رمضانی |
قم- شهرک صنعتی شکوهیه-چمران- قطعه-G20-21 |
11 |
فرآورده های گوشتی ترنج |
سوسیس و کالباس-سس مایونز-سس کچاب |
غلام علی عبداللهی |
قم-شهرک صنعتی شکوهیه- بلوار شهید چمران- کوچه 7-فاز صنایع غذایی قطعه g35 |
12 |
فرآورده های گوشتی ساتگین پروتئین |
سوسیس و کالباس |
نادر اطلسی |
قم-شهرک صنعتی شکوهیه- چمران-خیابان7-قطعه G30 |
13 |
فرآورده های گوشتی فوژان گنبدگیتی |
سوسیس و کالباس |
رضا فخار |
قم-شهرک صنعتی شکوهیه- بلوار شهید چمران- خ 7-قطعه G73 |
14 |
فرآورده های گوشتی آرش پروتئین |
سوسیس و کالباس |
عباس محمدی فخار |
قم شهرک صنعتی شکوهیه -چمران-پونک 2-پلاکg95 |
15 |
ستایش پارسیان پروتئین |
سوسیس و کالباس |
حامد بی نیازی |
قم شهرک صنعتی شکوهیه-خ شهید بروجردی 3-پلاک G225 |
16 |
آرزومند طعام |
فرآورده های گوشتی |
رضا علی عسگری |
قم شهرک صنعتی شکوهیه -فاز دوم خ بروجردی فرعی سوم پلاک G226 |
17 |
بهراد سالار قم |
انواع سوسیس کالباس - انواع ژامبون و گوشت های عمل آوری شده |
مجید غفاری حصار |
شهرک شکوهیه - فاز 2 - نبش بروجردی 3 - پلاک G223 |
18 |
فرشته ماه آسمانی |
انواع برگر ، کباب لقمه - انواع کوکو ، سالاد الویه - ناگت - انواع کتلت - فلافل- انواع محصولات ماریناد شده - انواع سبزی غده ای سرخ شده - پیاز پوره ای آبگیری شده منجمد -خطوط پیراشکی، انواع شیرینی آردی و بسته بندی قند و شکر |
فهیمه علی بیگ |
شهرک صنعتی شکوهیه - فاز 2 - نبش بروجردی 5 - قطعه G206 |
19 |
شبنم شکوهیه |
کنسرو ماهی |
محسن هدایتی ظفرقندی |
شکوهیه میدان دیالمه پلاک G241 - 242 |
20 |
تهران مهر بهنود |
انواع سوسیس کالباس - زامبون و گوشت های عمل آوری شده |
حسین عیوضی حشمت |
شکوهیه فاز2 خ دیالمه فرعی 2 قطعه G251 |
21 |
ماهان پارس جم شکوهیه |
انواع سوسیس و کالباس |
محمد رضا اردشیری |
شکوهیه فاز 2 بلوار شهید دیالمه بلوار شهید آوینی فرعی 10 G399a,400a,405a,406 |
22 |
آذین تک ماندگار پارسیان |
انواع سوسیس و کالباس ، انواع برگر و کباب لقمه ، ژامبون و گوشت های عمل آوری شده |
سعید غفاری حصار |
قم ، شهرک صنعتی شکوهیه ، فاز 2 ، خیابان شهید بروجردی 3 ، قطعه G224 |
23 |
پیشگام پروتئین امید |
انواع همبرگر |
|
شکوهیه فاز 2 خیابان کلاهدوز یک قطعه G200 |
24 |
اسماعیل محبی فر |
کالباس 75 درصد گوشت گوساله |
اسماعیل محبی بفراجرد |
خیابان مصلی جنب مصلی |
لیست استاندارد های ملی فرآورده های گوشتی (لینک جستجوی استانداردهای ملی) |
شماره |
ماهی خاویار- تاس ماهیان - ویژگیها |
186 |
تخم مرغ خوراکی- ویژگیها- طبقه بندی - بسته بندی |
219 |
تخم مرغ جوجه کشی |
220 |
کنسرو ماهی دود داده شده |
225 |
کنسرو ماهی در روغن |
245 |
گوشت مرغ و خروس کشته آماده به طبخ - ویژگیها |
284 |
گوشت گوسفند و بز - برش |
434 |
گوشت تازه گاو - برشها |
523 |
گوشت منجمد گاو - برشها |
524 |
خوراک مرغ - ویژگیها و روشهای آزمون |
605 |
گوشت قرمز و فرآورده های آن- روش نمونه برداری |
690 |
کنسرو میگوی منجمد - ویژگیها و روش آزمون |
710 |
کنسرو میگو در آب نمک - ویژگیها و روشهای آزمون |
713 |
گوشت بوقلمون کشته آماده به طبخ - ویژگیها |
1201 |
گوشت مرغ و خروس - قطعه بندی |
1251 |
کشتارگاه - مسیر کشتار و بازرسی بهداشتی طیور - پیش از کشتار و نحوه قضاوت بهداشتی |
1711 |
گوشت بوقلمون - قطعه بندی |
1754 |
مرغ بریان - ویژگی ها، شرایط آماده کردن (بسته بندی شده) |
1807 |
بسته بندی - قوطیهای فلزی جهت بسته بندی کنسرو ماهی تن |
2147 |
بسته بندی گوشت قرمز فشرده - قوطیهای فلزی - ویژگیها |
2150 |
سوسیس و کالباس - ویژگیها و روشهای آزمون |
2303 |
همبرگر خام منجمد - ویژگیها |
2304 |
کشتارگاه طیور - ویژگیهای پودر بقایای کشتارگاه |
2389 |
گوشت - میکروبیولوژی- حد مجاز آلودگیها |
2394 |
ماهی و میگو - میکروبیولوژی- ویژگیها |
2394-1 |
پودر صدف - ویژگیها و روشهای آزمون |
2473 |
تخم مرغ - ویژگیهای پودری |
2487 |
مرغ منجمد - ویژگیها |
2518 |
گوشت - روش تشخیص و اندازه گیری آنتی بیوتیکها |
2864 |
کنسرو ماهی کلیکا - ویژگیها |
2869 |
کنسرو ماهی تن در روغن - ویژگیها و روشهای آزمون |
2870 |
تخم مرغ - ویژگی ها و روش های آزمون زرده خشک |
2964 |
ماهی و فرآورده های آن - آیین کار انجماد و نگهداری - واژه نامه |
2970-1 |
ماهی و فرآورده های آن - آیین کار انجماد و نگهداری در دریا |
2970-2 |
ماهی و فرآورده های آن - آیین کار انجماد و نگهداری در ساحل |
2970-3 |
گوشت قرمزءطیور و آبزیان- آئین کار بهداشتی و تعیین نقاط کنترل بحرانی در واحدهای فرآوری |
2971 |
کنسرو ماهی ماکرل در روغن یا سس (نوعی قباد) - ویژگیها و روشهای آزمون |
3033 |
میگوی منجمد شده به روش سریع - ویژگی ها و روشهای آزمون |
3150 |
گوشت قرمز منجمد - ویژگیها |
3228 |
کنسرو ماهی ساردین - ویژگیها و روشهای آزمون |
3304 |
پلی فسفات در گوشت و فرآورده های آن - روش آزمون |
3408 |
گوشت - هیدروکسی پرولین در گوشت و فرآورده های آن |
3409 |
کنسرو ماهی کیلکا در سس- |
3411 |
تخم مرغ خوراکی - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه |
3496 |
بازرسی فنی بهداشتی مرغ و خروس پیش و پس از کشتار - آیین کار |
3499 |
تخم مرغ جوجه کشی - آیین کار آماده سازی و نگهداری |
3662 |
تخم مرغ خوراکی - روش نمونه برداری |
3672 |
جوجه یکروزه تا 3 هفته گوشتی و تخم گذار - آیین کار پرورش و نگهداری |
3673 |
مرغ و خروس - واژه نامه |
3674 |
تخم مرغ خوراکی - آیین کار آماده سازی و نگهداری |
3676 |
طیور - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری گوشت |
3835 |
طیور - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه گوشت |
3836 |
طیور - درجه بندی گوشت مرغ |
3837 |
گوسفند و بز - آیین کار نگهداری پخش و عرضه کله پاچه |
4010 |
گوسفند و بز - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری کله و پاچه |
4011 |
گوسفند و بز - آیین کار آماده سازی کله و پاچه |
4012 |
گاو - آیین کار آماده سازی کله |
4018 |
ماهی کیلکا - خمیر خام - ویژگیها - بسته بندی، روشهای آزمون |
4141 |
گوشت کله، زبان و مغز گاو - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری |
4272 |
گوشت کله، زبان و مغز گاو - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه |
4273 |
گوشت گوسفند و بز - طبقه بندی لاشه و درجه بندی |
4274 |
گوشت گوسفند و بز - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری |
4275 |
گوشت گوسفند و بز - آیین کار قطعه بندی لاشه |
4276 |
گوسفند و بز - آیین کار کشتار |
4277 |
کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی - ویژگیها و روشهای آزمون |
4474 |
گوشت گوسفند و بز - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه |
4515 |
بازرسی فنی و بهداشتی گوسفند و بز زنده، پیش از کشتار در کشتارگاه - آیین کار |
4516 |
بازرسی فنی بهداشتی لاشه گوسفند و بز، پس از کشتار در کشتارگاه - آیین کار |
4517 |
گوشت منجمد گاو و گاومیش - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری |
4536 |
گوشت گاو و گاومیش - آیین کار قطعه بندی لاشه |
4537 |
گوشت تازه گاو و گاومیش - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری |
4538 |
گاو و گاومیش - آیین کار کشتار |
4539 |
گوشت گاو و گاومیش - آیین کار پخش و عرضه |
4607 |
گوشت گاو و گاومیش - آیین کار نگهداری |
4608 |
گوشت گاو و گاومیش - درجه بندی |
4609 |
گوشت گاو و گاومیش - طبقه بندی لاشه |
4610 |
گوشت گوسفند و بز - آیین کار مهر کردن لاشه ها |
4611 |
گوشت - اصول و شرایط مهر کردن لاشه های گوسفند یا بز و گاو و یا گاومیش |
4612 |
گوشت - ویژگی ها و شرایط مهر و استامپ |
4613 |
گوشت - آیین کار مهر کردن لاشه های گاو و گاومیش |
4614 |
کباب کوبیده - ویژگیها و روشهای آزمون- |
4622 |
گوشت و فرآورده های آن - روشهای آزمون میکروبی - شمارش سود و موناسها |
4791 |
گاو و گاومیش - آیین کار پوست کنی لاشه ها پس از کشتار |
4828 |
گوسفند و بز - آیین کار پخش و عرضه دل، جگر، قلوه |
4829 |
گوسفند و بز - آیین کار نگهداری دل و جگر و قلوه |
4830 |
گوسفند و بز - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری دل، جگر و قلوه |
4831 |
گوسفند و بز - آیین کار آماده سازی دل، جگر و قلوه |
4832 |
گوسفند و بز - آیین کار پوست کنی لاشه ها پس از کشتار |
4833 |
مرغ و خروس زنده مناسب برای کشتار - شرایط و ویژگی ها |
4834 |
گوشت تازه گاو یا گاومیش مناسب برای مصرف خوراک انسان - درجه بندی |
4846 |
گوشت تازه مرغ مناسب برای مصرف خوراک انسان - درجه بندی |
4847 |
گوشت تازه گوسفند یا بز مناسب برای مصرف خوراک انسان - درجه بندی |
4850 |
گوشت گوسفند و بز - قطعه های استاندارد |
4852 |
کنسرو مرغ - ویژگیها |
4854 |
گوشت گاو و گاومیش - قطعه های استاندارد |
4874 |
گوشت و فرآورده های آن - روشهای آزمون میکروبی شمارش سود و موناس |
4924 |
کنسرو ماهی آزاد پرورشی در روغن |
5005 |
تخم مرغ و فرآورده های آن - آیین کار بهداشتی فرآورده های تخم مرغ |
5013 |
آنزیم رنت - اندازه گیری مقدار کایموسین و پپسین گاوی به روش کروماتوگرافی |
5014 |
گوشت طیور - آیین کار بهداشت فردی کارکنان محل های آماده سازی و فرآوری |
5036 |
گوشت طیور - آیین کار بهداشتی آماده سازی و فرآوری |
5037 |
گوشت طیور - آیین کار بهداشتی وسایل و تجهیزات آماده سازی و فرآوری |
5038 |
کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی - ویژگیها و روشهای آزمون |
5242 |
کنسرو سوسیس در آب نمک ویژگیها و روشهای آزمون |
5362 |
کنسرو و قلیه ماهی تن - ویژگیها |
5432 |
مرغ تازه - قطعه های استاندارد گوشت |
5515 |
مرغ - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری گوشت شنیتسل |
5516 |
مرغ تازه - آیین کار آماده سازی اندرونه خوراکی - جگر |
5517 |
مرغ - آیین کار آماده سازی گوشت شنیتسل |
5518 |
جوجه کبابی - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری گوشت |
5519 |
جوجه کبابی - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری گوشت |
5520 |
مرغ تازه - آیین کار آماده سازی پا |
5521 |
مرغ تازه - آیین کار آماده سازی اندرونه خوراکی - دل |
5522 |
مرغ - آیین کار آماده سازی اندورنه خوراکی - سنگدان |
5523 |
مرغ تازه - آیین کار برش های کامل لاشه |
5524 |
ماهی دودی - ویژگیها و روشهای آزمون |
5558 |
مرغ برگر - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری |
5590 |
مرغ برگر - آیین کار آماده-سازی- |
5594 |
گوشت و استخوان - پودر - ویژگیها و روش های آزمون |
5597 |
ماهی تازه - ویژگیها |
5623 |
ماهی شور - ویژگیها و روشهای آزمون |
5624 |
ماهی کیلکا پاک شده - بصورت منجمد - ویژگیها و روشهای آزمون |
5625 |
خاویار - تاسماهیان - کارگاههای استحصال و عمل آوری - آیین کار |
5640 |
آبزیان - استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP در واحدهای فرآوری کنسرو آبزیان |
5712 |
گوشت بوقلمون |
5749 |
میگوی تازه - آماده سازی ، طبقه بندی، بسته بندی و نشانه گذاری |
5750 |
ماهی - برش های لاشه کامل ماهی تازه ، نوع قطعه ها و آماده سازی گوشت |
5751 |
ماهی - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه گوشت |
5752 |
گوشت عمل آوری شده گاو و گوسفند - ویژگیها و روشهای آزمون |
5753 |
ماهی شور - آیین کار واحدهای تولیدی |
5767 |
فیش برگر- ویژگیها و روشهای آزمون |
5849 |
گوشت و فرآورده های گوشتی - کنسرو کالباس - ویژگیها و روشهای آزمون |
5851 |
آب معدنی - روش آزمون میکروبیولوژی |
5869 |
کنسرو - میگو در سس گوجه فرنگی |
5876 |
تخم مرغ - پودر سفیده - ویژگیها و روشهای آزمون |
5949 |
فرآورده های غذایی - دریایی - آیین کار پاک کردن بهداشتی نمودن واحدها و تجهیزات فرآوری |
6096 |
کنسرو و اویشکا ماهی کپکا - ویژگیها و روشهای آزمون |
6102 |
گوشت - سیستم (HACCP) فرآوری کامل گوشت قرمز و طیور آیین کار |
6152 |
گوشت - سیستم(HACCP) - فرآوری کامل گوشت قرمز و گوشت طیور قطعه بندی - آیین کار |
6165 |
کشتار طیور - سیستم(HACCP) در واحدهای تولیدی - فرآوری کامل گوشت قرمز و گوشت طیور |
6166 |
کنسرو زبان (گاو-گوسفند-بز) در آب پاچه-ویژگیها و روشهای آزمون |
6178 |
تخم ماکیان - ویژگیها و روشهای آزمون میکروبی |
6203 |
تخم مرغ – مایع یخ زده – ویژگیها و روشهای آزمون |
6697 |
ماهی،فیله استیک تند یخ زده–ویژگیها و روش های آزمون |
6719 |
گوشت و فرآورده های گوشتی – روشهای پاکسازی و بهداشتی کردن کارخانه و تجهیزات – آئین کار بهداشتی |
6796 |
کنسرو ماهیان خاویاری ـ ویژگیها و روشهای آزمون |
6810 |
ماهیان استخوانی- اشبل عمل آوری شده ویژگیها و روشهای آزمون |
6811 |
میوه ها و سبزیها - لواشک میوه - آئین کارتولید |
6936 |
گوشت و فرآورده های آن - مرغ برگر خام منجمد - ویژگیها |
6937 |
گوشت و فرآورده های آن - کباب لقمه خام منجمد ( گوشت قرمز و مرغ ) - ویژگیها |
6938 |
ماهی و فرآورده های آن-کنسرو ماهی تن در آب نمک-ویژگیها |
6952 |
گوشت و فرآورده های آن - شاه میگو - آیین کار فرآوری و عمل آوری |
7511 |
خوراک دام ، طیور و ابزیان - دی کلسیم فسفات - آیین کار تولید |
7576 |
کنسرو نیزه ماهی در روغن(کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) - ویژگیها و روشهای آزمون |
7634 |