ردیف

نام واحد تولیدی

نوع فرآورده

    نام مسئول 

      آدرس

1

فرآورده های گوشتی پارس

انواع سوسیس و کالباس - فلافل

غلامحسین زارعی

قم-کیلومتر 5 جاده اراک

2

ایران سوسیس

سوسیس و کالباس

محمد حسن حسینی

قم - جاده اراک کیلومتر 5 کوچه چینی حمید

3

 فرآورده های گوشتی شوکا طعام

کالباس و سوسیس

مجید فخار

قم- جاده قدیم کاشان-ناحیه صنعتی سیرو-پلاک512

4

 فرآورده های گوشتی پردیس سوسیس

انواع سوسیس و کالباس - انواع برگر و کباب لقمه - ژامبون و گوشت های عمل آوری شده - فلافل-ناگت فراوری و بسته بندی سیب زمینی نیمه آماده و منجمد- فراوری قارچ منجمد

علی اصغر فخاری

قم-جاده قدیم کاشان-کیلومتر13-مقابل پمپ بنزین ادبی

5

 فرآورده های گوشتی شکوه طعام قم

سوسیس و کالباس

سید محسن گل افشان

قم-شهرک صنعتی شکوهیه- بلوار شهید چمران-نبش کوچه 5-

6

فرآورده های گوشتی شکوهیه

همبرگر - مرغ برگر - کباب لقمه

علی فرخ

قم شهرک صنعتی شکوهیه-چمران 7

7

 فرآورده های گوشتی پارسا گل گشت

کالباس و سوسیس

محمد مهدی مسلمی

قم -شهرک صنعتی شکوهیه -نبش چمران 7-قطعهG39

8

 فرآورده های گوشتی مشاهیر

سوسیس و کالباس

علی پورفخاران

قم-کیلومتر 10 جاده کاشان-قطب صنعتی امید-30 متری اول سمت راست

9

پارمین پروتئین طعام

سوسیس و کالباس

زهره حسینی  ( مدیر داخل : رضا فخار )

قم-شهرک شکوهیه- خ پونک 2- قطعه G107

10

فرآورده های گوشتی مطهر

انواع سوسیس و کالباس- ژآمبون و گوشت های فرآوری شده - انواع برگر - کباب لقمه

محمود رمضانی

قم- شهرک صنعتی شکوهیه-چمران- قطعه-G20-21

11

فرآورده های گوشتی ترنج

سوسیس و کالباس-سس مایونز-سس کچاب

غلام علی عبداللهی

قم-شهرک صنعتی شکوهیه- بلوار شهید چمران- کوچه 7-فاز صنایع غذایی قطعه g35

12

فرآورده های گوشتی ساتگین پروتئین

سوسیس و کالباس

نادر اطلسی

قم-شهرک صنعتی شکوهیه- چمران-خیابان7-قطعه G30

13

 فرآورده های گوشتی فوژان گنبدگیتی

سوسیس  و کالباس

رضا فخار

قم-شهرک صنعتی شکوهیه- بلوار شهید چمران- خ 7-قطعه G73

14

 فرآورده های گوشتی  آرش پروتئین

سوسیس و کالباس

عباس محمدی فخار

قم شهرک صنعتی شکوهیه -چمران-پونک 2-پلاکg95

15

ستایش پارسیان پروتئین

سوسیس و کالباس

حامد بی نیازی

قم شهرک صنعتی شکوهیه-خ شهید بروجردی 3-پلاک G225

16

آرزومند طعام

فرآورده های گوشتی

رضا علی عسگری

قم شهرک صنعتی شکوهیه -فاز دوم خ بروجردی فرعی سوم پلاک G226

17

بهراد سالار قم

انواع سوسیس کالباس - انواع ژامبون و گوشت های عمل آوری شده

مجید غفاری حصار

شهرک شکوهیه - فاز 2 - نبش بروجردی 3 - پلاک G223

18

فرشته ماه آسمانی

انواع برگر ، کباب لقمه - انواع کوکو ، سالاد الویه - ناگت - انواع کتلت - فلافل- انواع محصولات ماریناد شده - انواع سبزی غده ای سرخ شده - پیاز پوره ای آبگیری شده منجمد -خطوط پیراشکی، انواع شیرینی آردی و بسته بندی قند و شکر

فهیمه علی بیگ

شهرک صنعتی شکوهیه - فاز 2 - نبش بروجردی 5 - قطعه G206

19

شبنم شکوهیه

کنسرو ماهی

محسن هدایتی ظفرقندی

شکوهیه میدان دیالمه پلاک G241 - 242

20

 تهران مهر بهنود

انواع سوسیس کالباس - زامبون و گوشت های عمل آوری شده

حسین عیوضی حشمت

شکوهیه فاز2 خ دیالمه فرعی 2 قطعه G251

21

ماهان پارس جم شکوهیه

انواع سوسیس و کالباس

محمد رضا اردشیری

شکوهیه فاز 2 بلوار شهید دیالمه بلوار شهید آوینی فرعی 10 G399a,400a,405a,406

22

آذین تک ماندگار پارسیان

انواع سوسیس و کالباس ، انواع برگر و کباب لقمه ، ژامبون و گوشت های عمل آوری شده

سعید غفاری حصار

قم ، شهرک صنعتی شکوهیه ، فاز 2 ، خیابان شهید بروجردی 3 ، قطعه G224

23

پیشگام پروتئین امید

انواع همبرگر

 

شکوهیه فاز 2 خیابان کلاهدوز یک قطعه G200

24

اسماعیل محبی فر

کالباس 75 درصد گوشت گوساله

اسماعیل محبی بفراجرد

خیابان مصلی جنب مصلی

 

لیست استاندارد های ملی فرآورده های گوشتی  (لینک جستجوی استانداردهای ملی)

شماره

ماهی خاویار- تاس ماهیان - ویژگیها

186

تخم مرغ خوراکی- ویژگیها- طبقه بندی - بسته بندی

219

تخم مرغ جوجه کشی

220

کنسرو ماهی دود داده شده

225

کنسرو ماهی در روغن

245

گوشت مرغ و خروس کشته آماده به طبخ - ویژگیها

284

گوشت گوسفند و بز - برش

434

گوشت تازه گاو - برشها

523

گوشت منجمد گاو - برشها

524

خوراک مرغ - ویژگیها و روشهای آزمون

605

گوشت قرمز و فرآورده های آن- روش نمونه برداری

690

کنسرو میگوی منجمد - ویژگیها و روش آزمون

710

کنسرو میگو در آب نمک - ویژگیها و روشهای آزمون

713

گوشت بوقلمون کشته آماده به طبخ - ویژگیها

1201

گوشت مرغ و خروس - قطعه بندی

1251

کشتارگاه - مسیر کشتار و بازرسی بهداشتی طیور - پیش از کشتار و نحوه قضاوت بهداشتی

1711

گوشت بوقلمون - قطعه بندی

1754

مرغ بریان - ویژگی ها، شرایط آماده کردن (بسته بندی شده)

1807

بسته بندی - قوطیهای فلزی جهت بسته بندی کنسرو ماهی تن

2147

بسته بندی گوشت قرمز فشرده - قوطیهای فلزی - ویژگیها

2150

سوسیس و کالباس - ویژگیها و روشهای آزمون

2303

همبرگر خام منجمد - ویژگیها

2304

کشتارگاه طیور - ویژگیهای پودر بقایای کشتارگاه

2389

گوشت - میکروبیولوژی- حد مجاز آلودگیها

2394

ماهی و میگو - میکروبیولوژی- ویژگیها

2394-1

پودر صدف - ویژگیها و روشهای آزمون

2473

تخم مرغ - ویژگیهای پودری

2487

مرغ منجمد - ویژگیها

2518

گوشت - روش تشخیص و اندازه گیری آنتی بیوتیکها

2864

کنسرو ماهی کلیکا - ویژگیها

2869

کنسرو ماهی تن در روغن - ویژگیها و روشهای آزمون

2870

تخم مرغ - ویژگی ها و روش های آزمون زرده خشک

2964

ماهی و فرآورده های آن - آیین کار انجماد و نگهداری - واژه نامه

2970-1

ماهی و فرآورده های آن - آیین کار انجماد و نگهداری در دریا

2970-2

ماهی و فرآورده های آن - آیین کار انجماد و نگهداری در ساحل

2970-3

گوشت قرمزءطیور و آبزیان- آئین کار بهداشتی و تعیین نقاط کنترل بحرانی در واحدهای فرآوری

2971

کنسرو ماهی ماکرل در روغن یا سس (نوعی قباد) - ویژگیها و روشهای آزمون

3033

میگوی منجمد شده به روش سریع - ویژگی ها و روشهای آزمون

3150

گوشت قرمز منجمد - ویژگیها

3228

کنسرو ماهی ساردین - ویژگیها و روشهای آزمون

3304

پلی فسفات در گوشت و فرآورده های آن - روش آزمون

3408

گوشت - هیدروکسی پرولین در گوشت و فرآورده های آن

3409

کنسرو ماهی کیلکا در سس-

3411

تخم مرغ خوراکی - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه

3496

بازرسی فنی بهداشتی مرغ و خروس پیش و پس از کشتار - آیین کار

3499

تخم مرغ جوجه کشی - آیین کار آماده سازی و نگهداری

3662

تخم مرغ خوراکی - روش نمونه برداری

3672

جوجه یکروزه تا 3 هفته گوشتی و تخم گذار - آیین کار پرورش و نگهداری

3673

مرغ و خروس - واژه نامه

3674

تخم مرغ خوراکی - آیین کار آماده سازی و نگهداری

3676

طیور - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری گوشت

3835

طیور - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه گوشت

3836

طیور - درجه بندی گوشت مرغ

3837

گوسفند و بز - آیین کار نگهداری پخش و عرضه کله پاچه

4010

گوسفند و بز - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری کله و پاچه

4011

گوسفند و بز - آیین کار آماده سازی کله و پاچه

4012

گاو - آیین کار آماده سازی کله

4018

ماهی کیلکا - خمیر خام - ویژگیها - بسته بندی، روشهای آزمون

4141

گوشت کله، زبان و مغز گاو - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری

4272

گوشت کله، زبان و مغز گاو - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه

4273

گوشت گوسفند و بز - طبقه بندی لاشه و درجه بندی

4274

گوشت گوسفند و بز - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری

4275

گوشت گوسفند و بز - آیین کار قطعه بندی لاشه

4276

گوسفند و بز - آیین کار کشتار

4277

کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی - ویژگیها و روشهای آزمون

4474

گوشت گوسفند و بز - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه

4515

بازرسی فنی و بهداشتی گوسفند و بز زنده، پیش از کشتار در کشتارگاه - آیین کار

4516

بازرسی فنی بهداشتی لاشه گوسفند و بز، پس از کشتار در کشتارگاه - آیین کار

4517

گوشت منجمد گاو و گاومیش - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری

4536

گوشت گاو و گاومیش - آیین کار قطعه بندی لاشه

4537

گوشت تازه گاو و گاومیش - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری

4538

گاو و گاومیش - آیین کار کشتار

4539

گوشت گاو و گاومیش - آیین کار پخش و عرضه

4607

گوشت گاو و گاومیش - آیین کار نگهداری

4608

گوشت گاو و گاومیش - درجه بندی

4609

گوشت گاو و گاومیش - طبقه بندی لاشه

4610

گوشت گوسفند و بز - آیین کار مهر کردن لاشه ها

4611

گوشت - اصول و شرایط مهر کردن لاشه های گوسفند یا بز و گاو و یا گاومیش

4612

گوشت - ویژگی ها و شرایط مهر و استامپ

4613

گوشت - آیین کار مهر کردن لاشه های گاو و گاومیش

4614

کباب کوبیده - ویژگیها و روشهای آزمون-

4622

گوشت و فرآورده های آن - روشهای آزمون میکروبی - شمارش سود و موناسها

4791

گاو و گاومیش - آیین کار پوست کنی لاشه ها پس از کشتار

4828

گوسفند و بز - آیین کار پخش و عرضه دل، جگر، قلوه

4829

گوسفند و بز - آیین کار نگهداری دل و جگر و قلوه

4830

گوسفند و بز - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری دل، جگر و قلوه

4831

گوسفند و بز - آیین کار آماده سازی دل، جگر و قلوه

4832

گوسفند و بز - آیین کار پوست کنی لاشه ها پس از کشتار

4833

مرغ و خروس زنده مناسب برای کشتار - شرایط و ویژگی ها

4834

گوشت تازه گاو یا گاومیش مناسب برای مصرف خوراک انسان - درجه بندی

4846

گوشت تازه مرغ مناسب برای مصرف خوراک انسان - درجه بندی

4847

گوشت تازه گوسفند یا بز مناسب برای مصرف خوراک انسان - درجه بندی

4850

گوشت گوسفند و بز - قطعه های استاندارد

4852

کنسرو مرغ - ویژگیها

4854

گوشت گاو و گاومیش - قطعه های استاندارد

4874

گوشت و فرآورده های آن - روشهای آزمون میکروبی شمارش سود و موناس

4924

کنسرو ماهی آزاد پرورشی در روغن

5005

تخم مرغ و فرآورده های آن - آیین کار بهداشتی فرآورده های تخم مرغ

5013

آنزیم رنت - اندازه گیری مقدار کایموسین و پپسین گاوی به روش کروماتوگرافی

5014

گوشت طیور - آیین کار بهداشت فردی کارکنان محل های آماده سازی و فرآوری

5036

گوشت طیور - آیین کار بهداشتی آماده سازی و فرآوری

5037

گوشت طیور - آیین کار بهداشتی وسایل و تجهیزات آماده سازی و فرآوری

5038

کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی - ویژگیها و روشهای آزمون

5242

کنسرو سوسیس در آب نمک ویژگیها و روشهای آزمون

5362

کنسرو و قلیه ماهی تن - ویژگیها

5432

مرغ تازه - قطعه های استاندارد گوشت

5515

مرغ - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری گوشت شنیتسل

5516

مرغ تازه - آیین کار آماده سازی اندرونه خوراکی - جگر

5517

مرغ - آیین کار آماده سازی گوشت شنیتسل

5518

جوجه کبابی - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری گوشت

5519

جوجه کبابی - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری گوشت

5520

مرغ تازه - آیین کار آماده سازی پا

5521

مرغ تازه - آیین کار آماده سازی اندرونه خوراکی - دل

5522

مرغ - آیین کار آماده سازی اندورنه خوراکی - سنگدان

5523

مرغ تازه - آیین کار برش های کامل لاشه

5524

ماهی دودی - ویژگیها و روشهای آزمون

5558

مرغ برگر - آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری

5590

مرغ برگر - آیین کار آماده-سازی-

5594

گوشت و استخوان - پودر - ویژگیها و روش های آزمون

5597

ماهی تازه - ویژگیها

5623

ماهی شور - ویژگیها و روشهای آزمون

5624

ماهی کیلکا پاک شده - بصورت منجمد - ویژگیها و روشهای آزمون

5625

خاویار - تاسماهیان - کارگاههای استحصال و عمل آوری - آیین کار

5640

آبزیان - استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP در واحدهای فرآوری کنسرو آبزیان

5712

گوشت بوقلمون

5749

میگوی تازه - آماده سازی ، طبقه بندی، بسته بندی و نشانه گذاری

5750

ماهی - برش های لاشه کامل ماهی تازه ، نوع قطعه ها و آماده سازی گوشت

5751

ماهی - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه گوشت

5752

گوشت عمل آوری شده گاو و گوسفند - ویژگیها و روشهای آزمون

5753

ماهی شور - آیین کار واحدهای تولیدی

5767

فیش برگر- ویژگیها و روشهای آزمون

5849

گوشت و فرآورده های گوشتی - کنسرو کالباس - ویژگیها و روشهای آزمون

5851

آب معدنی - روش آزمون میکروبیولوژی

5869

کنسرو - میگو در سس گوجه فرنگی

5876

تخم مرغ - پودر سفیده - ویژگیها و روشهای آزمون

5949

فرآورده های غذایی - دریایی - آیین کار پاک کردن بهداشتی نمودن واحدها و تجهیزات فرآوری

6096

کنسرو و اویشکا ماهی کپکا - ویژگیها و روشهای آزمون

6102

گوشت - سیستم (HACCP) فرآوری کامل گوشت قرمز و طیور آیین کار

6152

گوشت - سیستم(HACCP)  - فرآوری کامل گوشت قرمز و گوشت طیور قطعه بندی - آیین کار

6165

کشتار طیور - سیستم(HACCP) در واحدهای تولیدی - فرآوری کامل گوشت قرمز و گوشت طیور

6166

کنسرو زبان (گاو-گوسفند-بز) در آب پاچه-ویژگیها و روشهای آزمون

6178

تخم ماکیان - ویژگیها و روشهای آزمون میکروبی

6203

تخم مرغ مایع یخ زده ویژگیها و روشهای آزمون

6697

ماهی،فیله استیک تند یخ زدهویژگیها و روش های آزمون

6719

گوشت و فرآورده های گوشتی روشهای پاکسازی و بهداشتی کردن کارخانه و تجهیزات آئین کار بهداشتی

6796

کنسرو ماهیان خاویاری ـ  ویژگیها و روشهای آزمون

6810

ماهیان استخوانی- اشبل عمل آوری شده ویژگیها و روشهای آزمون

6811

میوه ها و سبزیها - لواشک میوه - آئین کارتولید

6936

گوشت و فرآورده های آن - مرغ برگر خام منجمد - ویژگیها

6937

گوشت و فرآورده های آن - کباب لقمه خام منجمد ( گوشت قرمز و مرغ ) - ویژگیها

6938

ماهی و فرآورده های آن-کنسرو ماهی تن در آب نمک-ویژگیها

6952

گوشت و فرآورده های آن - شاه میگو - آیین کار فرآوری و عمل آوری

7511

خوراک دام ، طیور و ابزیان - دی کلسیم فسفات - آیین کار تولید

7576

کنسرو نیزه ماهی در روغن(کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی) - ویژگیها و روشهای آزمون

7634