برگزاری دوره آموزشی جهت مسئولین فنی صنایع غذایی
دوره آموزشی تکمیل فرم prps ، نشانگر رنگی و کاهش درصد نمک، قند و چربی درمحصولات و فرآورده های غذایی جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی تشکیل گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛
در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال 95 و درخصوص آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی دوره آموزشی تکمیل فرم prps ، نشانگر رنگی و کاهش درصد نمک، قند و چربی درمحصولات و فرآورده های غذایی به مدت 8 ساعت در تاریخ 15 و 16/12/95 در سالن علامه طباطبائی معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
.