مهندس علی عزتی فر

  • 1399/04/29 - 14:11
  • 219
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی نحوه ثبت منبع

کارگاه آموزشی نحوه ثبت منبع در سامانه ttac با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برگزار شد.

درتاریخ 99/4/29 کارگاه آموزشی نحوه ثبت منبع در سامانه TTAC و صدور پروانه های ساخت با حضور کارشناسان مدیریت نظارت و ارزیابی موادخوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا ودارو برگزار گردید.


  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 36678
کلمات کلیدی