• 1395/12/18 - 15:14
  • 149
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی جهت مسئولین فنی صنایع غذایی

دوره آموزشی تکمیل فرم prps ، نشانگر رنگی و کاهش درصد نمک، قند و چربی درمحصولات و فرآورده های غذایی جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛

در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال 95 و درخصوص آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی دوره آموزشی تکمیل فرم prps ، نشانگر رنگی و کاهش درصد نمک، قند و چربی درمحصولات و فرآورده های غذایی به مدت 8 ساعت در تاریخ 15 و 16/12/95 در سالن علامه طباطبائی معاونت غذا و دارو برگزار گردید.


.


 

  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 26355
کلمات کلیدی