مهندس علی عزتی فر

  • 1393/06/20 - 14:16
  • 137
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه گزارش دوره آموزشی میکروبیولوژی غذا

جلسه گزارش دوره آموزشی میکروبیولوژی غذا در سالن اجتماعات علامه طباطبایی با حضور همکاران ( بخش آزمایشگاه کنترل و نظارت بر مواد غذایی ) برگزار گردید .

در تاریخ 20/6/1393 جلسه گزارش دوره آموزشی میکروبیولوژی غذا در سالن اجتماعات علامه طباطبایی با حضور همکاران ( بخش آزمایشگاه کنترل و نظارت بر مواد غذایی ) برگزار گردید .

دوره آموزشی در ارتباط با روش تشخیص آزمایشگاهی 3 میکروارگانیزم یرسینیا انتروکولیتیکا کمپیلو باکتر ژژنی لیستریا مونوسایتوژنز بوده , و نیز عوارض و روش های پیشگیری از این آلودگی در مواد غذایی بررسی گردید.


  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 16650
کلمات کلیدی