• 1387/11/13 - 14:00
  • 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پلمپ شرکت‌های تولید فرآورده‌های گوشتی متخلف

کشف 6 تن فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس) غیر قابل مصرف، 6900 کیلوگرم اسکلت و ضایعات مرغ غیر قابل مصرف، 1400کیلوگرم مواد اولیه شیمیایی غیر مجاز، 300٠ کیلو گرم آرد خبازی قاچاق و 600 کیلوگرم پنیر پیتزا فاسد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم، بازرسان اداره مواد غذایی و بهداشتی طی بازدیدهای شبانه روزی در اواخر دی و اوایل بهمن ماه 1387 از شرکت‌های تولید و بسته بندی فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس) موفق به کشف و توقیف اقلام ذیل شدند:
- 6 تن فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) غیر قابل مصرف
- 6900 کیلوگرم اسکلت و ضایعات مرغ غیر قابل مصرف
-600 کیلوگرم پنیر پیتزا فاسد
- 1400کیلوگرم مواد اولیه شیمیایی غیر مجاز
- 3000 کیلوگرم آرد خبازی قاچاق

براساس موارد و دلایل موجود: وجود شرایط بهداشتی محیطی بسیار نامطلوب و آلوده (وجود فضله موش حشرات موذی، آثار پارگی ناشی از جویدن گونی‌ها بوسیله موش)، استفاده از مواد و رنگ غیر مجاز و برخی از مواد شیمیایی و مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته، وجود سوسیس و کالباس با تاریخ منقضی، استفاده از فرمولاسیون غیر مجاز، استفاده از مواد و افزودنی‌های خارج از فرمول ساخت تایید شده در پروانه ساخت مانند استایلاز (طعم گوشت) و پودر خمیر حاصل از اسکلت مرغ، خرابی دستگاه یخ ساز و استفاده از یخ به صورت قالبی و غیر بهداشتی جهت نگهداری محصولات، وضعیت انبار روغن بسیار نامطلوب غیر بهداشتی و فاقد شرایط بررسی، مراکز مذکور با دستور قضایی پلمپ گردید و پرونده‌ها جهت رسیدگی به دستگاه قضایی ارسال شد.



  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 965
کلمات کلیدی