چراغ راهنمای تغذیه
در هنگام مصرف مواد غذایی به برچسب چراغ راهنمای آن توجه نمائید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،
ضابطه جدید برچسبگذاری فراوردههای غذایی در امر نظارت مردم بسیار کمککننده خواهد بود. به این ترتیب میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب ترانس روی محصولات غذایی برای مردم مشخص خواهد شد. طوری که رنگ قرمز در مورد هر یک از این عوامل نشاندهنده آن است که فرد باید در مصرف آن فرآورده مراقبت کند. رنگ زرد نشانه هشدار بوده و رنگ سبز هم به معنی آن است که این فرآورده مطلوب بوده و نگرانی از بابت مصرف آن وجود ندارد.