مهندس علی عزتی فر

  • 1388/07/04 - 10:22
  • 78
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب دوازده واحدازترمينال هاي فرآوري پسته استان

دوازده واحد فرآوري پسته به علت نداشتن پروانه هاي بهداشتي و عدم رعايت ضوابط و مقررات بهداشتي پلمب گرديدند،هم چنین...

  پيرو بازديدهاي مشترك كارشناسان ادارۀ نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي استان قم با ادارۀ كل تعزيرات حكومتي قم از واحدهاي فرآوري پسته ، تعداد دوازده واحد به علت نداشتن پروانه هاي بهداشتي و عدم رعايت ضوابط و مقررات بهداشتي پلمب گرديدند . همچنين متذكر ميگردد كه كليۀ واحدها و ترمينال هاي فرآوري پسته لازم است نسبت به أخذ پروانه هاي بهداشتي اقدام نمايند ، در غير اينصورت نسبت به توقيف محصول فرآوري شده و توقف خط توليد و اقدام قانوني برابر مقررات عمل خواهد شد . ضمناً كليۀ شهروندان محترم را به اين نكته جلب مي نمايد كه در صورت عدم فرآوري بهداشتي پسته و نگهداري نامناسب ، محصول توليد شده آلوده به سموم قارچي مانند « آفلاتوكسين » خواهد شد كه مصرف آن موجب بيماري صعب العلاج خواهد شد

  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 1794
کلمات کلیدی