مهندس علی عزتی فر

  • 1389/11/14 - 13:00
  • 83
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشكيل جلسه مشترك با سازمان‌هاي مرتبط به منظور تدوين ضوابط استفاده از خمير مرغ در فرآورده‌هاي گوشتي

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو، صبح امروز (14/11/1389) جلسه‌اي مشترك باسازمان‌هاي مرتبط با موضوع استفاده از خمير مرغ در فرآورده‌هاي گوشتي در محل معاونت تشكيل گرديد. در اين جلسه، آقاي دكتر رفيعي، مدير كل محترم سازمان دامپزشكي استان و نمايندگاني از استانداري، و ادارات استاندارد و صنايع و معادن حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو، صبح امروز (14/11/1389) جلسه‌اي مشترك باسازمان‌هاي مرتبط با موضوع استفاده از خمير مرغ در فرآورده‌هاي گوشتي در محل معاونت تشكيل گرديد. در اين جلسه، آقاي دكتر رفيعي، مدير كل محترم سازمان دامپزشكي استان و نمايندگاني از استانداري، و ادارات استاندارد و صنايع و معادن حضور داشتند.

  

 اين گزارش مي‌افزايد در اين جلسه پيشنهاد شد خمير مرغ مورد استفاده بايستي داراي مجوز دامپزشكي باشد و مسئول فني جداگانه‌اي نيز جهت آزمايش توليد خمير مرغ در شركت‌ها توسط سازمان دامپزشكي تعيين گردد. همچنين پيشنهاد گرديد كه مجوز توليد خمير مرغ در شركت‌ها توسط سازمان دامپزشكي و با توجه به ضوابط مربوطه صادر گردد.

  

  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 4315
کلمات کلیدی