مهندس علی عزتی فر

  • 1390/04/25 - 11:14
  • 99
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلوگیری از فعالیت یک واحد تولیدی سرکه

از فعاليت یک واحد تولیدی سرکه در تاریخ 22/4/90، به علت عدم رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی تولید و وجود مشکلات عدیده‌ي بهداشتی جلوگیری به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو، پیرو بازدید تیم ویژه‌ي بازرسی معاونت غذا و دارو از یک واحد تولیدی سرکه در تاریخ 22/4/90، به علت عدم رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی تولید و وجود مشکلات عدیده‌ي بهداشتی در این واحد، از فعالیت این واحد جلوگیری به عمل آمد. پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و به مراجع قضائی ارسال خواهد شد.
 
ا
ا
 
  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 5378
کلمات کلیدی