مهندس علی عزتی فر

  • 1389/12/03 - 13:56
  • 98
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

كشف مقادير قابل توجهي ضايعات گوشتي از يك كارخانه توليد فرآورده‌هاي گوشتي

به گزارش روابـط عمــومي معاونت غذا و دارو، در بازديـد كارشناسان غذايي اين معـاونت در معيت معـاون غذا و دارو از يكي از كارخـانه‌هاي توليــد فرآورده‌هاي گوشتي در ساعت 1 بامــداد دوشنبه 2/12/1389، مقادير قابل توجهي ضايعات گوشتي و سوسيس و كالباس تاريخ‌گذشته كشف گرديد.

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو، در بازديد كارشناسان غذايي اين معاونت در معيت معاون غذا و دارو از يكي از كارخانه‌هاي توليد فرآورده‌هاي گوشتي در ساعت 1 بامداد دوشنبه 2/12/1389، مقادير قابل توجهي ضايعات گوشتي و سوسيس و كالباس تاريخ‌گذشته به شرح زير كشف گرديد:

1. وجود حدود 1500 كيلوگرم محصولات سوسيس و كالباس مرجوعي در سطح كارخانه

2. وجود حدود 2000 كيلوگرم اسكلت مرغ و 40 كيلوگرم ضايعات مربوط به استفاده از خمير مرغ

3. توليد خمير مرغ با استفاده از دستگاه سپراتور جداگانه به صورت مخفي

4. استفاده از نام تجاري بدون اخذ مجوّزهاي لازم

5. استفاده از مواد طعم‌دهنده و پركننده غيرمجاز در توليد محصول

6. توليد محصول بدون اخذ پروانه ساخت

7. وجود 173 كيلوگرم همبرگر تاريخ‌گذشته در كارخانه

گفتني است مراتب فوق جهت طي مراحل قانوني به سازمان تعزيرات حكومتي استان منعكس گرديد.

  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 4373
کلمات کلیدی