مهندس علی عزتی فر

  • 1394/02/05 - 05:10
  • 130
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دیدار معاون غذا و دارو و رییس دانشگاه علوم پزشکی با آیت‌الله سبحانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: سیاست اصلی وزارت بهداشت در سال جاری امنیت سلامت غذایی است.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو،

آیت الله العظمی جعفر سبحانی عصر امروز چهارشنبه در دیدار با دكتر ایرانی‌خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و معاونین اين دانشگاه، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام هادی(ع) اظهار داشت: مسئله غذا و خوراک اهمیت زیادی در سلامت مردم دارد.

وی با اشاره به آیه «فل ینظر الانسان الی طعامه» ابراز کرد: این آیه شریفه می‌فرماید انسان باید بداند غذایی که می‌خورد حرام، حلال، مضر یا نافعه بوده و از چه راهی بدست آمده است.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه مباحث متعددی در شریعت ما برای غذای انسان آمده است، تصریح کرد: امام رضا(ع) فرموده‌اند اگر خداوند چیزی را برای انسان حرام کرده بداند مفسده‌ای در آن است.
آیت‌الله سبحانی طرح تحول نظام سلامت را خوب ارزیابی کرد گفت: این طرح که به حمد الله در دولت یازدهم اجرا شد انعکاس خوبی در خارج از کشور داشته است به طوری که خارجی‌ها می‌گویند ایران در مسئله درمان جهش پیدا کرده است.

وی بيان كرد: ادامه موفقیت طرح تحول نظام سلامت نیازمند یاری خداوند، تدبیر آقای قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و همکاران ايشان است.

دکتر ابوالفضل ایرانی‌خواه در دیدار با آیت الله العظمی جعفر سبحانی که در موسسه امام صادق(ع) قم صورت گرفت، ضمن ابلاغ سلام دکتر قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت به ایشان اظهار کرد: غیر از سوانح جاده‌ای و حوادث غیر مترقبه، تقریبا تمام مرگ و میرهای زودرس، بیماری‌های صعب‌العلاج و مزمن، سرطان‌ها، فشار خون، مشکلات قلبی، کبدی و... به طور مستقیم یا غیر مستقیم توسط غذای ناسالم ایجاد می‌شود.
وی با بیان اینکه شعار بهداشت جهانی در سال جاری «امنیت غذایی از مزرعه تا سفره» است ابراز کرد: مصرف کنندگان، تولید کنندگان، عرضه کنندگان، سیاست گذاران، مسئولان بهداشتی جامعه، مردم و... باید برای رفع بیماری‌های مواد غذایی چاره اندیشی کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: بحث امنیت غذایی مردم کاملا فرابخشی است و تنها به وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مرتبط نيست.
ایرانی‌خواه گفت: خوشبختانه در احادیث، آیات و روایات دینی مطالب زیادی در خصوص بهداشت غذایی آمده است اما متاسفانه مردم و تولید کنندگان به آن توجهی نمی‌کنند.
وی امنیت سلامت غذایی را سیاست اصلی وزارت بهداشت در سال جاری عنوان کرد و افزود: مقرر شده از سال جاری استاندارسازی مواد غذایی ارتقا پیدا کند و مقادیر نمک، شکر و ... کنترل شود.

.


  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 19315
کلمات کلیدی