• 1403/12/28 - 12:11
  • 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نکات تغذیه ای برای رفع تشنگی در ایام روزه داری

00:00
00:00
دانلود
نکات تغذیه ای برای رفع تشنگی در ایام روزه داری
 
دکتر اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
 
نیاز روزانه بدن به نمک، تنها معادل یک قاشق چای‌خوری است، اما این مقدار شامل تمام نمکی است که از طریق مواد غذایی مختلف، نه‌فقط نمکدان، دریافت می‌کنیم.
 
در مصرف نوشیدنی‌هایی مانند چای، قهوه و نسکافه که خاصیت مدر(ادرار آور) دارند، اعتدال رعایت شود.
 
در مصرف آجیل‌های شور احتیاط کنید، چراکه نیاز بدن به آب را افزایش داده و احساس تشنگی را در طول روز تشدید کند.
 
برای جلوگیری از تشنگی در طول روز، مصرف سبزیجات، میوه‌ها و مواد غذایی حاوی آب افزایش یابد.
 
از زیاده‌روی در مصرف پروتئین در وعده سحری پرهیز شود.
 
 
#سلامتی
#رمضان
 
 
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعيه‌ها,اخبار غذا
  • کد خبر : 63665