امحا 350 کیلوگرم ضایعات مرغ
350 کیلوگرم ضایعات مرغ توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو امحا گردید.
برنامه اموزشی جهت مسئولین فنی کارخانه ها وکارگاههای تولید و بسته بندی موادغذایی وآشامیدنی و واحدهای تولید ظروف
در راستای توانمندسازی و ارتقاء دانش مسئولین فنی واحدهای تولیدی کارخانه و کارگاه معاونت غذا و دارو اقدام به برگزاری دوره های اموزشی می نماید.
برگزاری جلسه با انجمن صنایع غذایی استان قم
برگزاری جلسه با انجمن صنایع غذایی استان
نشست نمایندگان انجمن صنایع غذایی استان قم با سرپرست معاونت غذا و داروی قم
نمایندگان انجمن صنایع غذایی قم در یک نشست همفکری با سرپرست معاونت غذا و دارو دیدار کردند.
برگزاری جلسه هم اندیشی با تولید کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی
جلسه هم اندیشی با تولید کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی به منظور بررسی مشکلات این حوزه در سالن علامه طباطبائی معاونت غذا و دارو تشکیل گردید.
تودیع و معارفه مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
تودیع و معارفه مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
مراسم تودیع و معارفه مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در سالن علامه طباطبائی معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
عملکرد نوروزی معاونت غذا و دارو
عملکرد نوروزی معاونت غذا و دارو
عملکرد معاونت غذا و دارو از ابتدای فعالیت ستاد تسهیلات نوروزی تا تاریخ 1401/1/14
برگزاری جلسه با مسئولین فنی فرآروده های گوشتی
برگزاری جلسه با مسئولین فنی فرآروده های گوشتی
جلسه رتبه بندی کارخانجات، الزامات استقرار و ممیزی ایزو 22000 با مسئولین فنی فرآروده های گوشتی برگزار گردید.
برگزاری آزمون دوره آموزشی آشنایی با GMP اختصاصی واحدهای تولیدی فرآورده های لبنی
برگزاری آزمون دوره آموزشی آشنایی با GMP اختصاصی واحدهای تولیدی فرآورده های لبنی
برگزاری آزمون دوره آموزشی آشنایی با GMP اختصاصی واحدهای تولیدی فرآورده های لبنی
24 مهر روز جهانی غذا بر تمامی تلاشگران عرصه سلامت گرامی باد
24 مهر روز جهانی غذا بر تمامی تلاشگران عرصه سلامت گرامی باد
24 مهر روز جهانی غذا بر تمامی تلاشگران عرصه سلامت گرامی باد