مهندس علی عزتی فر

  • 1403/01/27 - 11:55
  • 178
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کشف و امحاء ۱۰۰۰ کیلو گرم فرآورده های گوشتی در گشت مشترک معاونت غذا و دارو

به گزارش مرکز رسانه غذا و دارو استان قم؛

در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآورده های گوشتی،کشف و امحاء ۱۰۰۰ کیلو گرم فرآورده های گوشتی (خمیر مرغ فاسد شده و محصولات کپک زده) در گشت مشترک معاونت غذا و دارو، تعزیرات و صمت در روز یکشنبه مورخه ۱۴۰۳/۰۱/۲۶ معدوم گردید.

  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 60905

تصاویر