بخش آنالیز دستگاهی از واحدهای اصلی و فنی- تخصصی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی – بهداشتی بوده و دارای دو بخش مجزای سم شناسی و استخراج میباشد که کلیه نمونههای ارسالی از بخش پذیرش که نیازمند آنالیز دستگاهی دقیق هستند، در این بخش تحت شرایط خاص نگهداری شده و در کوتاهترین زمان، آزمونهای مورد نیاز و درخواستی بر روی آنها انجام میگیرد.
در این بخش کلیه نمونههای ارسالی از واحدهای تولیدی تحت پوشش اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی- بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در صورت مطابقت با مفاد دستورالعمل نمونه گیری پذیرفته و آزمایش میشود. همچنین این بخش نمونه های طرح کشوری PMS و سایر ارگان ها را بر حسب نیاز و آزمون های درخواستی، مورد آزمون قرار می دهد.
مراجع مورد استفاده در اجرای سیاستهای این بخش، بر اساس استانداردهای ملی و جهانی و دستورالعملها و بخشنامههای مصوب اداره کل آزمایشگاههای غذا و دارو وزارت بهداشت میباشد.
در بخش آنالیز دستگاهی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی – بهداشتی با توجه به توانمندیها و وجود تجهیزات، آزمونها بروی مواد غذایی، مواد آرایشی و بهداشتی انجام میشود.
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: