تشکیل اولین جلسه کمیته پژوهشی مواد غذایی
اولین جلسه کمیته پژوهشی مواد غذایی که یکی از زیر کمیته های مصوب کمیته امنیت غذایی استان قم می باشد با حضور اعضا در تاریخ 4/12/1388 در سالن علامه طباطبایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار گردید. در جلسه که اعضای هيأت علمی دانشگاه نیز حضور دارشتند، موانع و راه کارهای انجام طرح های پژوهشی در راستای حل مشکلات بهداشتی و تغذیه ای استان بررسی گردید و ...
اولین جلسه کمیته پژوهشی مواد غذایی که یکی از زیر کمیته های مصوب کمیته امنیت غذایی استان قم می باشد با حضور اعضا در تاریخ 4/12/1388 در سالن علامه طباطبایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار گردید. در جلسه که اعضای هيأت علمی دانشگاه نیز حضور دارشتند، موانع و راه کارهای انجام طرح های پژوهشی در راستای حل مشکلات بهداشتی و تغذیه ای استان بررسی گردید.
تعیین اولویت های پژوهشی برای کمیته توسط دستگاه های ذیربط از عناوین مهم مورد بحث شورا بود. این اولویت ها بایستی در راستای پژوهش های مرتبط با غذا و تغذیه و متناسب با واقعیت ها و نیازهای جامعه باشد.
از مصوبات این کمیته می توان به عناوین پژوهشی زیر اشاره کرد:
- بررسی میزان افلاتوکسین در فراورده های شیر در استان قم
- بررسی میزان آنتی بیوتیک ها در شیر های توزیع شده در استان قم
- بررسی آلودگی آب های مورد استفاده در آبیاری سبزیجات استان قم
- بررسی میزان نیترات و نیتریت آب های شرب زیر زمینی شهر قم