بخش شیمی مواد غذایی:
بخش شیمی مواد غذایی از واحدهای اصلی و فنی- تخصصی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی – بهداشتی بوده که کلیه نمونههای ارسالی از بخش پذیرش که نیازمند بررسی شیمیایی هستند، در این بخش تحت شرایط خاص نگهداری و در کوتاهترین زمان، آزمونهای مورد نیاز و درخواستی بر روی آنها انجام میگیرد.
در این بخش کلیه نمونههای ارسالی از واحدهای تولیدی تحت پوشش اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی- بهداشتی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در صورت مطابقت با مفاد دستورالعمل نمونهگیری پذیرفته و آزمایش میشود. همچنین این بخش نمونههایسطح عرضه (طرح کشوری PMS ) و سایر ارگانها را بر حسب نیاز و آزمونهای درخواستی، مورد آزمون قرار میدهد.
مراجع مورد استفاده در اجرای سیاستهای این بخش، بر اساس استانداردهای ملی و جهانی و دستورالعملها و بخشنامههای مصوب اداره کل آزمایشگاههای غذا و دارو وزارت بهداشت می باشد.
در بخش شیمی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی – بهداشتی با توجه به توانمندی ها و وجود تجهیزات، آزمون های شیمیایی بروی مواد غذایی انجام می شود.
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: