مهندس علی عزتی فر

  • 1400/11/09 - 14:52
  • 432
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
برگزاری جلسه با مسئولین فنی فرآروده های گوشتی

برگزاری جلسه با مسئولین فنی فرآروده های گوشتی

جلسه رتبه بندی کارخانجات، الزامات استقرار و ممیزی ایزو 22000 با مسئولین فنی فرآروده های گوشتی برگزار گردید.

جلسه رتبه بندی کارخانجات، الزامات استقرار و ممیزی ایزو 22000 با مسئولین فنی فرآروده های گوشتی در راستای برنامه عملیاتی در مورخ 1400/11/7 در سالن علامه طباطبائی معاونت غذا و دارو  برگزار گردید.

  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 49574

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید