|
||
نام و نام خانوادگی : خانم دکتر مهدیه عامری |
|
|
سمت : سرپرست مدیریت آزمایشگاه کنترل کیفی مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی |
||
شماره تماس مستقیم : ۳۶۱۶۲۶۶۱ - ۰۲۵ |
||
مدرک تحصیلی: دکترای تخصصی داروسازی گرایش بیوتکنولوژی دارویی فارغ التحصیل از دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی |
||
واحدهای تحت نظارت: آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو |
* سابقه عضویت و همکاری در اداره کل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو و اداره تجهیزات پزشکی،
* سرپرست مدیریت واحد ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه،
* سرپرست هسته پژوهشی دانشجویی مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی،
* نماینده معاونت تحقیقات و فناوری در طراحی و راه اندازی کلین روم و مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی،
* سرپرست مرکز رشد فناوری سلامت،
* سرپرست مدیریت آزمایشگاه کنترل کیفی مواد خوراکی- آشامیدنی و آرایشی- بهداشتی
* سابقه عضویت در شورای فناوری سلامت و تجاری سازی دانشگاه،
* سابقه عضویت در شورای مرکز رشد فناوری سلامت،
* سابقه عضویت در شورای پژوهش مرکزی دانشگاه،
* عضو شورای مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی،
* عضو شورای مرکز تحقیقات آلاینده ها،
* عضو کمیته جذب علوم پایه دانشگاه شهاب دانش،
* سابقهی عضویت درکارگروه توسعه ی زنجیره های ارزش راهبردی دانشگاه،
* نماینده سابق دانشگاه در کارگروه فناوری و نوآوری استان،
* عضو سابق نماینده کارگروه تدوین برنامهی استراتژیک بلندمدت و میان مدت استان،
* عضو کارگروه تدوین طرح جامع دانشگاه،
* عضو کمیتهی فنی و تخصصی آرایشی- بهداشتی،
* عضو کمیتهی فنی و تخصصی خوراکی- آشامیدنی،
* عضو کمیتهی فنی و تخصصی آزمایشگاه های مجاز و همکار و ...)
* استاد راهنما/ مشاور پایان نامه های دانشجویی پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی
* استاد داور/ ناظر پایان نامه های دکتری تخصصی داروسازی
* تدریس در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی از سال ۱۳۹۰ تاکنون
* رتبه ی برتر دکتری تخصصی در جشنواره آموزشی شهید مطهری
* رتبه ی برتر بورد بیوتکنولوژی دارویی
* رتبه ی برتر آموزشی گروه بیوتکنولوژی دارویی
* هیات علمی فناور برتر دانشگاه در سال ۱۴۰۱
* هیات علمی فناور و نوآور برتر استان قم در سال ۱۴۰۲
* رتبه ی برتر جشنواره استارتاپی فناوران استان
* رتبه برتر ارزشیابی اساتید از دیدگاه دانشجویان در سال های گذشته و ...
لینک سامانه علم سنجی: https://isid.research.ac.ir/Mahdie_Amerishahreza
۱-انجام آزمایشات نمونه هائی که به طور روتین توسط اداره نظارت برموادغذائی وبهداشتی از کارخانجات تولیدی موادغذائی و بهداشتی استان (سطح تولید ) ، نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال میشود.
۲- انجام آزمایشات نمونه های که به طور روتین توسط اداره بهداشت محیط مرکز بهداشت از فروشگاهها و کارگاههای تولیدی موادغذائی استان(سطح عرضه ) ، نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال میشود.
۳- انجام آزمایشات نمونه های که به طور روتین و یا موردی توسط سایر ادارات و ارگان های استان مانند سازمان صنعت و معدن و تجارت و نیروی انتظامی ، نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال میشود.
۴-انجام آزمایشات نمونه های که درقالب طرح های مختلف مانند طرح غنی سازی نمک با ید ، طرح غنی سازی آردبا آهن ، طرح PMS ، طرح تصفیه نمکهای خوراکی ، طرح حذف جوش شیرین ازنان و... به آزمایشگاه ارسال میشود.
۵- بازرسی وکنترل کارآزمایشگاه های کنترل کیفیت واحدهای تولیدی موادغذائی و بهداشتی استان
۶-بازرسی وکنترل کارآزمایشگاههای همکارغیر دولتی استان
۷-آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی موادغذائی وبهداشتی استان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه ماه مبارک رمضان
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: