متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
|
||
نام و نام خانوادگی : خانم دکتر مهدیه عامری |
|
|
سمت : سرپرست مدیریت آزمایشگاه کنترل کیفی مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی |
||
شماره تماس مستقیم : ۳۶۱۶۲۶۶۱ - ۰۲۵ |
||
مدرک تحصیلی: دکترای تخصصی داروسازی گرایش بیوتکنولوژی دارویی فارغ التحصیل از دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی |
||
واحدهای تحت نظارت: آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو |
* سابقه عضویت و همکاری در اداره کل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو و اداره تجهیزات پزشکی،
* سرپرست مدیریت واحد ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه،
* سرپرست هسته پژوهشی دانشجویی مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی،
* نماینده معاونت تحقیقات و فناوری در طراحی و راه اندازی کلین روم و مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی،
* سرپرست مرکز رشد فناوری سلامت،
* سرپرست مدیریت آزمایشگاه کنترل کیفی مواد خوراکی- آشامیدنی و آرایشی- بهداشتی
* سابقه عضویت در شورای فناوری سلامت و تجاری سازی دانشگاه،
* سابقه عضویت در شورای مرکز رشد فناوری سلامت،
* سابقه عضویت در شورای پژوهش مرکزی دانشگاه،
* عضو شورای مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی،
* عضو شورای مرکز تحقیقات آلاینده ها،
* عضو کمیته جذب علوم پایه دانشگاه شهاب دانش،
* سابقهی عضویت درکارگروه توسعه ی زنجیره های ارزش راهبردی دانشگاه،
* نماینده سابق دانشگاه در کارگروه فناوری و نوآوری استان،
* عضو سابق نماینده کارگروه تدوین برنامهی استراتژیک بلندمدت و میان مدت استان،
* عضو کارگروه تدوین طرح جامع دانشگاه،
* عضو کمیتهی فنی و تخصصی آرایشی- بهداشتی،
* عضو کمیتهی فنی و تخصصی خوراکی- آشامیدنی،
* عضو کمیتهی فنی و تخصصی آزمایشگاه های مجاز و همکار و ...)
* استاد راهنما/ مشاور پایان نامه های دانشجویی پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی
* استاد داور/ ناظر پایان نامه های دکتری تخصصی داروسازی
* تدریس در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی از سال ۱۳۹۰ تاکنون
* رتبه ی برتر دکتری تخصصی در جشنواره آموزشی شهید مطهری
* رتبه ی برتر بورد بیوتکنولوژی دارویی
* رتبه ی برتر آموزشی گروه بیوتکنولوژی دارویی
* هیات علمی فناور برتر دانشگاه در سال ۱۴۰۱
* هیات علمی فناور و نوآور برتر استان قم در سال ۱۴۰۲
* رتبه ی برتر جشنواره استارتاپی فناوران استان
* رتبه برتر ارزشیابی اساتید از دیدگاه دانشجویان در سال های گذشته و ...
لینک سامانه علم سنجی: https://isid.research.ac.ir/Mahdie_Amerishahreza
۱-انجام آزمایشات نمونه هائی که به طور روتین توسط اداره نظارت برموادغذائی وبهداشتی از کارخانجات تولیدی موادغذائی و بهداشتی استان (سطح تولید ) ، نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال میشود.
۲- انجام آزمایشات نمونه های که به طور روتین توسط اداره بهداشت محیط مرکز بهداشت از فروشگاهها و کارگاههای تولیدی موادغذائی استان(سطح عرضه ) ، نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال میشود.
۳- انجام آزمایشات نمونه های که به طور روتین و یا موردی توسط سایر ادارات و ارگان های استان مانند سازمان صنعت و معدن و تجارت و نیروی انتظامی ، نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال میشود.
۴-انجام آزمایشات نمونه های که درقالب طرح های مختلف مانند طرح غنی سازی نمک با ید ، طرح غنی سازی آردبا آهن ، طرح PMS ، طرح تصفیه نمکهای خوراکی ، طرح حذف جوش شیرین ازنان و... به آزمایشگاه ارسال میشود.
۵- بازرسی وکنترل کارآزمایشگاه های کنترل کیفیت واحدهای تولیدی موادغذائی و بهداشتی استان
۶-بازرسی وکنترل کارآزمایشگاههای همکارغیر دولتی استان
۷-آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی موادغذائی وبهداشتی استان