نشست هم اندیشی روز جهانی غذا برگزار شد
طی مراسمی با حضور استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و مدیران استان، نشست هم اندیشی روز جهانی غذا برگزار شد.
طی مراسمی با حضور استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و مدیران استان، نشست هم اندیشی روز جهانی غذا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر میلانی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم در این نشست گفت: مقوله اصلاح تغذیه برای تأمین امنیت غذایی همواره مورد تاکید است و برای کاهش مصرف قند، چربی و نمک باید برنامهریزی شود.
وی بیان داشت: یکی از مشکلات ما در استان قم، رشد قارچ گونه لبنیاتهای سنتی در سطح استان است که متاسفانه در فروش غیر قانونی فرآورده های لبنی از جمله شیر خام مبادرت دارند که طبق قانون باید از این کار جلوگیری شود.
دکتر میلانی با اشاره به مشکل چاقی در جامعه گفت: چاقی یکی از مشکلاتی است که مردم جامعه با آن مواجه هستند و در استان قم نیز شاهد این موضوع هستیم و متاسفانه عدم توجه به این موضوع و همچنین تغذیه نامناسب موجب بروز بیماری هایی از جمله دیابت، چربی خون، فشار خون و.... می شود.
مهندس ذاکری مدیرکل صنعت معدن تجارت استان قم نیز در این نشست گفت: 189 واحد پروانه دار تولید صنایع غذایی در استان قم فعال است که 54 واحد آن در شهرک صنعتی و در کنار واحدهای سربی است که با نمونه برداری های صورت گرفته خوشبختانه مشکلی ندارند اما باید مراقبت کرد.
دکتر میلانی با اشاره به مشکل چاقی در جامعه گفت: چاقی یکی از مشکلاتی است که مردم جامعه با آن مواجه هستند و در استان قم نیز شاهد این موضوع هستیم و متاسفانه عدم توجه به این موضوع و همچنین تغذیه نامناسب موجب بروز بیماری هایی از جمله دیابت، چربی خون، فشار خون و.... می شود.
مهندس ذاکری مدیرکل صنعت معدن تجارت استان قم نیز در این نشست گفت: 189 واحد پروانه دار تولید صنایع غذایی در استان قم فعال است که 54 واحد آن در شهرک صنعتی و در کنار واحدهای سربی است که با نمونه برداری های صورت گرفته خوشبختانه مشکلی ندارند اما باید مراقبت کرد.
وی گفت: یکی از اقدامات صورت گرفته عدم استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها است که تا حد بسیار زیادی از این موضوع جلوگیری شده و شاهد عدم استفاده از آن هستیم.
مهندس طلایی مدیرکل جهاد کشاورزی استان قم نیز در این نشست به تولید محصول سالم اشاره کرد و گفت: باید فرهنگ استفاده از این محصولات ایجاد شود و باید بدانیم که محصولات کشاورزی که در قم تولید می شوند، از سالم ترین محصولات کشاورزی هستند.
مهندس طلایی مدیرکل جهاد کشاورزی استان قم نیز در این نشست به تولید محصول سالم اشاره کرد و گفت: باید فرهنگ استفاده از این محصولات ایجاد شود و باید بدانیم که محصولات کشاورزی که در قم تولید می شوند، از سالم ترین محصولات کشاورزی هستند.
وی گفت: میانگین مصرف استفاده کودشیمیایی در دنیا 101 کیلوگرم است که این رقم در کشور ماه به 89 کیلوگرم و در استان قم به 55 کیلوگرم می رسد و نشان می دهد که استان تا چه اندازه در راستای سالم تولید کردن محصولات کشاورزی تاکید دارد.
دکتر ایرانی خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این نشست طی سخنانی گفت: غذای ناسالم اصلی ترین موضوع سلامت انسان ها است که مشکلات بسیاری را نیز به همراه دارد.
دکتر ایرانی خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این نشست طی سخنانی گفت: غذای ناسالم اصلی ترین موضوع سلامت انسان ها است که مشکلات بسیاری را نیز به همراه دارد.
وی بیان داشت: در موضوع امنیت غذایی ضرورت هم صدایی تمامی دستگاه ها و مجموعه ها مورد تاکید است که امیدواریم در این زمینه بتوانیم موثر عمل کنیم.
مهندس صادقی استاندار قم نیز در این نشست گفت: باید در موضوع امنیت غذایی افراط و تفریط را کنار گذاشته و با یک نگاه اعتدالی گام برداریم.
وی بیان داشت: باید از گروهها و جایگاهها و افراد ذینفوذ در راستای توجه به سلامت موادغذایی استفاده کرده و با برگزاری جشنواره های مختلف در معرفی غذای سالم و فرهنگ سازی مردم به منظور بهبود و سلامت توسعه آن گام برداشت.
مهندس صادقی استاندار قم نیز در این نشست گفت: باید در موضوع امنیت غذایی افراط و تفریط را کنار گذاشته و با یک نگاه اعتدالی گام برداریم.
وی بیان داشت: باید از گروهها و جایگاهها و افراد ذینفوذ در راستای توجه به سلامت موادغذایی استفاده کرده و با برگزاری جشنواره های مختلف در معرفی غذای سالم و فرهنگ سازی مردم به منظور بهبود و سلامت توسعه آن گام برداشت.