ارسال پرونده دو واحد توليد و بسته بندي سركه به مراجع قضايي
دو واحد توليد و بسته بندي سركه به علت عدم رعايت موازين بهداشتي پلمپ و كليه ی محصولات.............
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دو واحد تولید و بسته بندی سرکه به علت عدم رعایت بهداشت محیطی و تجهیزات تولید و بسته بندی توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شناسایی و ضمن پلمپ نمودن کارگاه های مذکور و جلوگیری از فعالیت آن ها کلیه محصولات توقیف و ضبط شده و متخلفین با تنظیم پرونده به مراجع قضایی استان معرفی شدند.