• 1388/02/27 - 08:49
  • 66
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارسال پرونده دو واحد توليد و بسته بندي سركه به مراجع قضايي

دو واحد توليد و بسته بندي سركه به علت عدم رعايت موازين بهداشتي پلمپ و كليه ی محصولات.............

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دو واحد تولید و بسته بندی سرکه به علت عدم رعایت بهداشت محیطی و تجهیزات تولید و بسته بندی توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شناسایی و ضمن پلمپ نمودن کارگاه های مذکور و جلوگیری از فعالیت آن ها کلیه محصولات توقیف و ضبط شده و متخلفین با تنظیم پرونده به مراجع قضایی استان معرفی شدند. 

  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 1627
کلمات کلیدی