تشكيل جلسه ساماندهي بهداشتي واحدهاي ساخت قوطي مصرفي سوهان
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو، در ادامه روند ساماندهي وضعيت پروانههاي بهداشتي واحدهاي قوطيسازي مصرف سوهان،صبح امروز (12/11/1389) جلسهاي با حضور مديران كارخانهها و نمايندگان استانداري و فرمانداري برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو، در ادامه روند ساماندهي وضعيت پروانههاي بهداشتي واحدهاي قوطيسازي مصرف سوهان، صبح امروز (12/11/1389) جلسهاي با حضور مديران كارخانهها و نمايندگان استانداري و فرمانداري برگزار شد.
اين گزارش ميافزايد در اين جلسه مقرر شد كليه واحدهاي توليدكننده قوطي سوهان داراي پروانه صنعتي تا پايان ارديبهشتماه 1390 نسبت به اخذ پروانه ساخت و پروانه مسئول فني اقدام نمايند. همچنين كليه واحدها قوطيسازي سنتي داراي پروانه صنفي مكلف شدند پس از كسب تكليف از معاونت غذا و دارو در خصوص نوع مجوز بهداشتي تا پايان ارديبهشتماه 1390 نسبت به ايجاد شرايط فني و بهداشتي لازم و ارائه مدارك جهت اخذ مجوزهاي بهداشتي تعيينشده اقدام نمايند.