• 1389/11/12 - 12:30
  • 70
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشكيل جلسه ساماندهي بهداشتي واحدهاي ساخت قوطي‌ مصرفي سوهان

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو، در ادامه روند ساماندهي وضعيت پروانه‌هاي بهداشتي واحدهاي قوطي‌سازي مصرف سوهان،صبح امروز (12/11/1389) جلسه‌اي با حضور مديران كارخانه‌ها و نمايندگان استانداري و فرمانداري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو، در ادامه روند ساماندهي وضعيت پروانه‌هاي بهداشتي واحدهاي قوطي‌سازي مصرف سوهان، صبح امروز (12/11/1389) جلسه‌اي با حضور مديران كارخانه‌ها و نمايندگان استانداري و فرمانداري برگزار شد.

اين گزارش مي‌افزايد در اين جلسه مقرر شد كليه واحدهاي توليدكننده قوطي سوهان داراي پروانه صنعتي تا پايان ارديبهشت‌ماه 1390 نسبت به اخذ پروانه ساخت و پروانه مسئول فني اقدام نمايند. همچنين كليه واحدها قوطي‌سازي سنتي داراي پروانه صنفي مكلف شدند پس از كسب تكليف از معاونت غذا و دارو در خصوص نوع مجوز بهداشتي تا پايان ارديبهشت‌ماه 1390 نسبت به ايجاد شرايط فني و بهداشتي لازم و ارائه مدارك جهت اخذ مجوزهاي بهداشتي تعيين‌شده اقدام نمايند.

   

  

  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 4312
کلمات کلیدی