برگزاری نخستین جلسه هماهنگی کشیک ایام تعطیلات نوروز
اولین جلسه هماهنگی برای اجرای برنامه های نوروز در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
استفاده از دریل صنعتی در اعمال جراحی؛ ممنوع!!!
اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی طی دستورالعملی بر ممنوعیت استفاده از دریل صنعتی در اعمال جراحی تاکید کرد.
صدور مجوز مصرف در پرتال سازمان غذا و دارو
پیرو تفویض اختیار امور اجرایی تکمیل اطلاعات مجوزهای بهداشتی و صدور مجوز ترخیص درخواست سیستمی فرآورده های سلامت محور از طریق پرتال سازمان غذا و دارو (TTAC) به مسئول فنی محترم صورت می پذیرد.
برگزاری جلسه آشنایی با سامانه پایش و نحوه پایش برنامه عملیاتی
جلسه آشنایی با نحوه پایش برنامه عملیاتی و سامانه آن با حضور مدیر نوسازی و تحول اداری دانشگاه، معاون، مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار گردید
قابل توجه کلیه شرکت های وارد کننده محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
اهمیت برچسب گذاری صحیح بر روی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ارتقاء سلامت مصرف کننده
عملکرد نوروز 95 معاونت غذا و دارو
در طول ایام نوروز سه تیم بازرسی توسط این معاونت فعالیت می کردند که 800 مورد پاسخگویی به تماس های تلفنی انجام و 134 مورد نیز بازرسی صورت گرفته است.
مشارکت و حضور در نمایشگاه معرفی دستاوردهای حلال در حوزه فرآورده های سلامت
مشارکت و حضور در نمایشگاه معرفی دستاوردهای حلال در حوزه فرآورده های سلامت
توقیف 10 تن چای غیربهداشتی و تقلبی
کارشناسان این معاونت طی گشت مشترک 10000 کیلوگرم چای غیر بهداشتی و تقلبی کشف و توقیف نمودند.
معدوم سازی 3000 کیلوگرم فرآورده های لبنی تاریخ مصرف گذشته
کیلوگرم فرآورده های لبنی تاریخ مصرف گذشته با نظارت کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معدوم گردید.
برگزاری دوره آموزشی ISO22000
دوره آموزشی ISO22000 جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی توسط سازمان صنعت معدن و تجارت برگزار می گردد.