اقدامات و نکات لازم :

۱-پروانه ثبت منبع جایگزین پروانه بهره برداری بهداشت می باشد.

۲-ثبت نام مدیرعامل و مسئول فنی در سایت TTAC قسمت عضویت (سامانه اشخاص حقیقی و حقوقی) و تکمیل و تایید اطلاعات الزامی می باشد. 

۳-مسئول فنی باید احراز صلاحیت نهایی شده باشد و از طریق کارتابل مدیرعامل کارت فعالیت دریافت نموده باشد. راهنما

۴-واحد تولیدی باید از طریق کارتابل مدیرعامل به طور دقیق اطلاعات پروفایل و اطلاعات شعب و بخصوص جانمایی روی نقشه را تکمیل نموده باشد در غیر اینصورت امکان ثبت منبع وبررسی وجود ندارد.

۵-کلیه واحدهایی که دارای پروانه بهره برداری بهداشت می باشند یا جدیداً درخواست پروانه دارند باید از این طریق اقدام نمایند و نیازی به اخذ پروانه بهره برداری بهداشت نیست.

۶-واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی (صنعتی و کارگاهی)، پلیمری، مقوا،سموم وضد عفونی کننده و وسایل کودک،انبارهای مواد غذایی، پخش های مواد غذایی وکیترینگ ها از طریق ثبت منبع غذایی اقدام نمایند.

۷-واحدهای تولیدی مواد آرایشی وبهداشتی وسلولزی (صنعتی و کارگاهی) انبارها و پخش آرایشی از طریق ثبت منبع آرایشی اقدام نمایند.

۸-جهت ورود از طریق سایت TTAC و گزینه IRC اقدام شود.

۹-نام کاربری و رمز عبور ورود به سامانه همان رمز کاری مسئول فنی می باشد که از طریق تلفن همراه به صورت پیامک دریافت شده است.

۱۰-با رمز شخصی کارتابل مسئول فنی و مدیر عامل که از طریق گزینه عضویت وارد سامانهTTAC می شود امکان ثبت منبع وجود ندارد.

۱۱-در صورت عدم دسترسی به رمز کاری ابتدا نام کاربری کاری خود را در قسمت فعالیت ها در کارتابل مسئول فنی یا پروانه ها در اطلاعات شعب کارتابل مدیر عامل اخذ و سپس در گزینه IRC رمز آن را بازیابی نمایید.

۱۲-هنگام ورود رمز و نام کاربری دقت نمایید در سیستم ذخیره نباشد و با زدن دکمه خروج و ورود به صفحه رمز دستی وارد نمایید.

۱۳-درکارتابل مدیرعامل قسمت اطلاعات شعب باید یک شعبه کارخانه و کارگاه تعریف شده باشد و مسئول فنی از شعبه دفتر مرکزی به این شعبه انتقال یابد.

۱۴-نام واحد در کارتابل مدیرعامل قسمت پروفایل و اطلاعات شعب باید با مجوز اولیه مطابقت داشته باشد و از نام گذاری به اسم نام تجاری واحد خودداری نمایید.

 

 فرم های لازم:

فرم های مربوطه زیر متناسب با صنعت باید بر روی سربرگ شرکت چاپ شده و پس از تکمیل توسط مدیرعامل ومسئول فنی مهر وامضا شده وشماره و تاریخ گردد و سپس اسکن شود.

مدارک مورد نیاز ثبت منبع جهت اسکن و بار گذاری در سامانه TTAC

 

  1. پروانه تأسیس و بهره برداری بهداشتی کارخانه / کارگاه (واحد هایی که قبلاً پروانه أخذ نموده اند.)
  2. - کارخانه: مجوز فعالیت (پروانه بهره برداری) از وزارت صنعت، معدن تجارت / وزارت جهاد کشاورزی و سازمان های ذیربط
  3. -کارگاه: مجوز فعالیت از اتاق اصناف و اتحادیه های تابعه
  4. گواهی ایزو ۲۲۰۰۰ یا HACCP (در صورت أخذ این گواهی ها از سازمان غذا و دارو)
  5. شماتیک فرایند جریان کار (مخصوص کارخانجات)
  6. قرارداد با آزمایشگاه همکار تأیید شده توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی وآشامیدنی ( برای آزمون های فاقد توانایی انجام در کارخانه یا کلیه آزمایشات در واحد های کارگاهی اعم از آزمون های شیمیایی ، میکروبی ، فلزات سنگین ، باقیمانده آفت کش ها و.......)
  7. لیست تجهیزات آزمایشگاه تأیید شده توسط مدیریت آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی جهت واحدهای صنعتی
  8. درج تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی مطابق با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی آزمایشگاه واحد تولیدی مواد غذایی (برای واحد هایی که آزمایشگاه دارند.)
  9. درج تجهیزات و ماشین آلات موجود در واحد تولیدی جهت تولید محصول مطابق با حداقل ضوابط فنی و بهداشتی محصول در خواستی
  10. نقشه مهندسی کارخانه / کارگاه دارای جدول راهنمایی فضاهای موجود با راهنمای متراژ و جانمایی فضاها طبق حداقل ضوابط فنی و بهداشتی محصولات مربوطه در مقیاس ۱:۱۰۰ و در صورت وسیع بودن فضای واحد در مقیاس 1:200 تنظیم گردد.

*فضاهایی که در نقشه بایستی مشخص گردد عبارتنداز:

سالن تولید وبسته بندی - انبار مواد اولیه انبار محصول نهائی   انبار ملزومات سرویس های بهداشتی قسمت رفاه کار گری آزمایشگاه و سایر قسمت های مورد نیاز با تولید مطابق با حداقل ضوابط فنی وبهداشتی .

 

راهنمای تصویری ثبت منبع

 

 

 
 

ثبت منبع