متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
۱-پروانه ثبت منبع جایگزین پروانه بهره برداری بهداشت می باشد.
۲-ثبت نام مدیرعامل و مسئول فنی در سایت TTAC قسمت عضویت (سامانه اشخاص حقیقی و حقوقی) و تکمیل و تایید اطلاعات الزامی می باشد.
۳-مسئول فنی باید احراز صلاحیت نهایی شده باشد و از طریق کارتابل مدیرعامل کارت فعالیت دریافت نموده باشد. راهنما
۴-واحد تولیدی باید از طریق کارتابل مدیرعامل به طور دقیق اطلاعات پروفایل و اطلاعات شعب و بخصوص جانمایی روی نقشه را تکمیل نموده باشد در غیر اینصورت امکان ثبت منبع وبررسی وجود ندارد.
۵-کلیه واحدهایی که دارای پروانه بهره برداری بهداشت می باشند یا جدیداً درخواست پروانه دارند باید از این طریق اقدام نمایند و نیازی به اخذ پروانه بهره برداری بهداشت نیست.
۶-واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی (صنعتی و کارگاهی)، پلیمری، مقوا،سموم وضد عفونی کننده و وسایل کودک،انبارهای مواد غذایی، پخش های مواد غذایی وکیترینگ ها از طریق ثبت منبع غذایی اقدام نمایند.
۷-واحدهای تولیدی مواد آرایشی وبهداشتی وسلولزی (صنعتی و کارگاهی) انبارها و پخش آرایشی از طریق ثبت منبع آرایشی اقدام نمایند.
۸-جهت ورود از طریق سایت TTAC و گزینه IRC اقدام شود.
۹-نام کاربری و رمز عبور ورود به سامانه همان رمز کاری مسئول فنی می باشد که از طریق تلفن همراه به صورت پیامک دریافت شده است.
۱۰-با رمز شخصی کارتابل مسئول فنی و مدیر عامل که از طریق گزینه عضویت وارد سامانهTTAC می شود امکان ثبت منبع وجود ندارد.
۱۱-در صورت عدم دسترسی به رمز کاری ابتدا نام کاربری کاری خود را در قسمت فعالیت ها در کارتابل مسئول فنی یا پروانه ها در اطلاعات شعب کارتابل مدیر عامل اخذ و سپس در گزینه IRC رمز آن را بازیابی نمایید.
۱۲-هنگام ورود رمز و نام کاربری دقت نمایید در سیستم ذخیره نباشد و با زدن دکمه خروج و ورود به صفحه رمز دستی وارد نمایید.
۱۳-درکارتابل مدیرعامل قسمت اطلاعات شعب باید یک شعبه کارخانه و کارگاه تعریف شده باشد و مسئول فنی از شعبه دفتر مرکزی به این شعبه انتقال یابد.
۱۴-نام واحد در کارتابل مدیرعامل قسمت پروفایل و اطلاعات شعب باید با مجوز اولیه مطابقت داشته باشد و از نام گذاری به اسم نام تجاری واحد خودداری نمایید.
فرم های لازم:
مدارک مورد نیاز ثبت منبع جهت اسکن و بار گذاری در سامانه TTAC
*فضاهایی که در نقشه بایستی مشخص گردد عبارتنداز:
سالن تولید وبسته بندی - انبار مواد اولیه – انبار محصول نهائی – انبار ملزومات – سرویس های بهداشتی – قسمت رفاه کار گری – آزمایشگاه– و سایر قسمت های مورد نیاز با تولید مطابق با حداقل ضوابط فنی وبهداشتی .