مهندس علی عزتی فر

  • 1402/05/25 - 09:24
  • 117
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برنامه اموزشی جهت مسئولین فنی کارخانه ها وکارگاههای تولید و بسته بندی موادغذایی وآشامیدنی و واحدهای تولید ظروف

در راستای توانمندسازی و ارتقاء دانش مسئولین فنی واحدهای تولیدی کارخانه و کارگاه معاونت غذا و دارو اقدام به برگزاری دوره های اموزشی می نماید.

مدیریت نظارت برموادغذایی و اشامیدنی در راستای توانمندسازی و ارتقاء دانش مسئولین فنی واحدهای تولیدی کارخانه وکارگاه در نظر دارد یکسری دوره­های اموزشی به شرح جدول ذیل برگزار نماید. متقاضیان جهت ثبت نام به همراه خانم مهندس انتشاری از شرکت همکار آموزشی راما مهرآریا (09120523494) پیامک نمایند .

لازم به ذکر است دوره های برنامه ریزی شده دارای امتیاز بازآموزی بوده و دوره توجیهی قبل از احراز صلاحیت الزامی می باشد.

 

برنامه اموزشی جهت مسئولین فنی کارخانه ها وکارگاههای تولید و بسته بندی موادغذایی وآشامیدنی و واحدهای تولید ظروف

نحوه تکمیل چک لیست ارزیابی prps کارگاهی

نحوه تکمیل چک لیست ارزیابی prps کارخانه

اموزش ثبت منبع درسامانه TTAC

فرآیند صدور پروانه ساخت ونحوه تکمیل فرم سه برگی ونشانگر رنگی

مشاغل خانگی و گواهی اظهار

نحوه ارزیابی چک لیست و استقرار HACCP

پیاده سازی استاندارد ISO 22000

دوره  اموزشی و توجیهی جهت مسئولین فنی قبل از احراز صلاحیت

اشنایی با وظایف مسئول فنی و ضوابط سازمان غذا ودارو

  • گروه خبری : اخبار غذا
  • کد خبر : 58202

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید