مهندس علی عزتی فر

  • 1403/12/21 - 15:37
  • 11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه‌های بهداشتی برای خرید و مصرف مواد غذایی در ماه رمضان

00:00
00:00
دانلود
مهندس بیکی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت مطرح کرد
 
توصیه‌های بهداشتی برای خرید و مصرف مواد غذایی در ماه رمضان
 
گزارش تخلفات بهداشتی به سامانه ۱۹۰
 
ظروف یک‌بار مصرف پلی‌استایرن برای غذاهای داغ مناسب نیستند. مردم باید از ظروف آلومینیومی یا گیاهی استفاده کنند.
 
طبق دستورالعمل‌های بهداشتی، غذاهای پخته‌شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط  باقی بمانند و در صورت نگهداری باید در دمای کمتر از ۵ درجه سانتی‌گراد (یخچال) یا بیشتر از ۶۰ درجه سانتی‌گراد (گرم‌کن) قرار گیرند.
 
#سلامتی
#توصیه
 
���� روابط‌عمومی معاونت غذا و دارو قم 
 
 
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعيه‌ها,اخبار غذا
  • کد خبر : 63698
کلمات کلیدی