مهندس علی عزتی فر

  • 1403/12/15 - 14:50
  • 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه‌های طب ایرانی برای تغذیه سالم در ماه رمضان و ایام عید

00:00
00:00
دانلود
دکتر هاشمی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی: 
 
مصرف آجیل و خوراکی‌های سخت‌هضم مانند شیرینی‌ها، بلافاصله پس از افطار و شام، می‌تواند باعث مشکلات گوارشی و سنگینی معده شود
 
میوه بهتر است قبل از غذا یا حداقل دو ساعت بعد از یک وعده غذایی سنگین مصرف شود، زیرا خوردن آن بلافاصله پس از غذا، هضم را دچار اختلال می‌کند.
 
مصرف غذاهای پرچرب و سرخ‌کرده را در فاصله افطار تا سحر  کاهش دهید.
 
در افرادی که دارای مزاج گرم هستند، مصرف هم‌زمان مواد غذایی با طبع گرم مانند خرما، آجیل، شکلات و شیرینی‌های نوروزی در فاصله کوتاهی پس از هم، می‌تواند منجر به تشدید جوش، آکنه و حتی خارش پوستی شود.
 
 
 روابط‌عمومی معاونت غذا و دارو قم 
 
 
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعيه‌ها,اخبار غذا
  • کد خبر : 63689